Huis > H > Hoeveel Ghz Kpn Box 12?

Hoeveel GHz KPN Box 12?

Latere toevoeging: In Box 12 met minimaal softwareverse 516 zit de functionaliteit Extra Wifi. Hiermee kun je een tweede SSID activeren. Bij dit tweede SSID kun je de 2,4 en 5 GHz aparte namen geven. En ook ervoor kiezen om een van beide frequenties uit te zetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Hoe kom je in je modem?

De router benaderen

Via een internetbrowser kun je in het configuratie menu van de router komen. De router benader je door het ip adres als internetadres in de browser in te voeren, vaak is dit 192.168.1.1 of 192.168.0.1. Welke dat precies is, lees je in de handleiding van je draadloze router.
Dus, wat gebeurt er als je de router reset? Na een reset wordt de router opnieuw geïnitialiseerd en is dan weer 'als nieuw'. Dat is hetzelfde effect als het opnieuw opstarten van een computer, waarbij ook mogelijke fouten c.q. blauwe schermen verdwijnen. Indien een reset regelmatig het probleem moet oplossen, dan is de router met de firmware instabiel.

Hoe vaak moet je modem resetten?

De frequentie waarmee u uw modem moet resetten hangt af van een aantal factoren, waaronder het type modem dat u hebt en het type internetdienst dat u hebt. Voor de meeste mensen is het voldoende om hun modem eens in de paar maanden te resetten. Waar zit de reset knop Experiabox V10? De resetknop voor de Experiabox V10-router bevindt zich aan de onderkant van het apparaat. Om de router te resetten houdt u de resetknop gewoon 10 seconden ingedrukt.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Is KPN box 12 een router?

De KPN Box 12 is een router-modemcombinatie die de opvolger is van de Experiabox V10. Volgens KPN biedt het apparaat verbeterde wifi-verbindingen dankzij de aanwezigheid van wifi 6-, oftewel 802.11ax-ondersteuning. Ook is er ondersteuning voor wpa 3. De Experiabox V10 ondersteunt wifi 5-, oftewel 802.11ac-verbindingen. Wat dit betreft, welke kpn modems zijn er? Inloggen in je modem

  • KPN Box 12.
  • Experia Box V10A.
  • Experia Box V10.
  • Experia Box V9.

Dienovereenkomstig, wat kost een modem bij kpn?

Internet 50 Mbit/sInternet 1 Gbit/s
Prijs€ 42,50 /mnd*€ 57,50 /mnd*
Aansluitkosten (eenmalig)€ 25,00€ 25,00
Draadloos modem t.w.v. € 150,- in bruikleenJaJa
24/7 klantenserviceJaJa
Bovendien, hoe kan ik inloggen op mijn experia box? Hoe logt u in op een Experiabox bij alleen een lnlog Admin? Type in de adresbalk van de browser 192.168.2.254 [of klik hier]. Wanneer u al eens een wachtwoord hebt aanngemaakt, kun je deze uiteraard gebruiken.

Wat is het wachtwoord van mijn router?

Sticker op de onderkant van de router

Op de router vind je aan de onderzijde een sticker met daarop de netwerknaam en het WPA2 wachtwoord. De netwerknaam van je router begint meestal met de naam van merk of de naam van je internetprovider. In een combinatie van een 6-tal cijfer of letters.

Door Irene Mucher

Vergelijkbare artikelen

Wat kan Miles Morales? :: Kan niet verbinden met Mijnmodem KPN?
Handige links