Huis > K > Kan Niet Verbinden Met Mijnmodem Kpn?

Kan niet verbinden met Mijnmodem KPN?

Heb je een probleem met tv, bellen, internet of wifi? Los dit op door KPN Box (modem) te herstarten of te resetten: Probeer altijd eerst je modem (Experia Box) opnieuw op te starten. Bij resetten vervallen alle persoonlijke instellingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe inloggen op Mijnmodem KPN?

Welk modem heb je? De Experia Box v10A en de KPN Box 12 hebben een etiket aan de achterzijde waar het Admin password op staat. Bij de oudere modems laat je de eerste keer het wachtwoordveld leeg, dan zal je gedwongen worden om een nieuw, zelf bedacht wachtwoord in te voeren. Hoe inloggen op KPN Box 12? Stappen:

  1. Open een browser en ga naar 192.168.2.254.
  2. Log in met gebruikersnaam en wachtwoord. Het standaard wachtwoord staat op de informatiesticker. Bij eerste keer inloggen moet er een nieuw wachtwoord aangemaakt worden.

Wat dit betreft, hoe lang duurt resetten modem kpn?

Er is geen specifiek antwoord op deze vraag omdat het kan variƫren afhankelijk van de modem en de specifieke resetprocedure die wordt gevolgd. In het algemeen zou het resetten van een modem echter slechts enkele minuten moeten duren. Dienovereenkomstig, wat is kpn box 12? De KPN BOX 12 is een digitale ontvanger met een ingebouwde harde schijf waarmee je tv-programma's kunt opnemen, pauzeren en terugspoelen. De BOX 12 ontvangt tv-signalen via de kabel of internet (IPTV) en geeft deze door aan je tv. Via de ingebouwde WiFi-module kun je ook online tv kijken.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Trouwens, wat is het wachtwoord van mijn kpn experia box?

Bij de meeste versies van de Experiabox staat de beveiligingssleutel op de onder- of achterkant van het modem. Hier vind je een witte sticker waarop je netwerknaam (SSID) en beveiligingssleutel vermeld worden. Zoek naar iets wat lijkt op 'WPA / WPA2 (Wireless Key), dat is je wachtwoord voor draadloos internet. Hoe zet ik mijn router op 2.4 GHz? U logt in op uw modem met http://192.168.2.254, als u bent ingelogd gaat u naar WiFi En daarna op Geavanceerd. Daarna ziet u de instellingen van de 2,4 GHz en de 5,0 GHz.

Je kunt ook vragen waarom kan ik niet inloggen op mijn modem?

Sommige modems zijn niet benaderbaar na het updaten van de firmware. Dit betreft een probleem met de cache van de browser. Door deze te legen kunt u het modem weer bereiken via http://fritz.box of http://192.168.178.1. Bovendien, hoe kom ik in mijn router t mobile? Vul in de adresbalk van je browser het volgende in: http://192.168.1.1 en druk op enter. 2. Gebruikersnaam en wachtwoord staan op de sticker aan de achterkant van het modem. Voer deze in en druk op enter.

Dienovereenkomstig, hoe installeer je kpn box 12?

Eenvoudige installatie

KPN legt stap voor stap uit hoe je jouw oude modem moet verwijderen. Daarna plaats je de Box 12 op de plek van je oude modem en vervolg je de installatie. Tijdens de installatie vertelt het apparaat wat er precies gebeurt als je de KPN Box 12 voor het eerst aanzet.

Door Boru Civiello

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel GHz KPN Box 12? :: Waarom kan ik niet inloggen op mijn modem?
Handige links