Huis > W > Wat Betekent Een Grijs Vinkje?

Wat betekent een grijs vinkje?

Kort gezegd: één grijs vinkje betekent dat een bericht is verzonden, twee grijze vinkjes betekent dat het bericht is aangekomen op de telefoon van de ontvanger en twee blauwe vinkjes betekent dat de ontvanger het bericht heeft gelezen. Dat laatste is nieuw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Vervolgens, waar staat ontwikkelaars in word?

Het tabblad Ontwikkelaar weergeven

  1. Ga op het tabblad Bestand naar Opties>Lint aanpassen.
  2. Schakel onder Lint aanpassen en onder Hoofdtabbladen het selectievakje Ontwikkelaars in.
Dus, hoe krijg je een euro teken op word? Android-apparaat

Tik op het toetsenbord op de Symbool-toets. Er zijn meerdere varianten: Een toets met het woord 'Sym'. Een toets met de cijfers '123'.

En nog een vraag, wat is de 5 toets?

Er bestaat niet zoiets als een "5 toets". Waar moet het euro teken staan? Het euroteken (€) moet na het bedrag worden geplaatst, zonder spatie ertussen.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een opsompunt?

(alt⌥ + cmd⌘ + T) Bij MS-Word kan het via `Insert → Symbol → Advanced Symbol` of `Invoegen → Symbolen → Meer symbolen`. Hoe krijg ik weer een apenstaartje? Gebruik de Alt-combinatie voor het apenstaartje

In dat geval is er nog een oplossing: via een Alt-combinatie krijg je het symbool voor het apenstaartje alsnog in beeld. Gebruik hiervoor Alt 064. Houd 'Alt' ingedrukt en achtereenvolgens de toetsen 0 + 6 + 4.

Wat voor symbolen zijn er?

Voorbeelden van symbolen spelen een belangrijke rol in religie en spiritualiteit:

  • Om (hindoeïsme)
  • Bodhiboom (boeddhisme)
  • Christelijke vlag.
  • Davidster (jodendom)
  • Dharmawiel (boeddhisme)
  • Ichtus (christendom)
  • Kruis (christendom)
  • Ouroboros (esoterie)
Mensen vragen ook: hoe maak je een keuzelijst in excel? Een picklist in Excel maken kan op verschillende manieren. Een manier is door een drop-down lijst te maken in een cel. Dit doe je door een lijst met waarden te maken in een andere cel of op een andere pagina in het werkblad. Vervolgens selecteer je de cel waarin je de drop-down lijst wilt maken en klik je op het tabblad Invoegen in de ribbongetiteld "Lijsten". Klik vervolgens op "Data validation" en selecteer in het drop-down menu "List" in het vak "Allow". Voer vervolgens de cellen in waarin je de lijst met waarden hebt gemaakt, gescheiden door een puntkomma. Klik tot slot op "OK".

Dit in overweging nemend, hoe vervolgkeuzelijst maken excel?

De meeste mensen maken gebruik van een drop-down lijst in Excel om gegevens in te voeren of te selecteren. Dit kan erg handig zijn, omdat het de gebruiker helpt bij het maken van keuzes en voorkomt dat fouten worden gemaakt. Een drop-down lijst in Excel maken is eenvoudig. Volg de onderstaande stappen om te leren hoe je dit doet.
1. Selecteer de cel waarin je de drop-down lijst wilt maken.
2. Ga naar het tabblad "Invoegen" en klik op "Valuta invoegen".
3. In het dialoogvenster dat verschijnt, klik je op "Valuta toevoegen".
4. Selecteer de valuta die je wilt gebruiken en klik op "OK".
5. In het dialoogvenster dat verschijnt, klik je op "OK".
Je hebt nu een drop-down lijst in Excel gemaakt.

Door Kasper Deitsch

Vergelijkbare artikelen

What character is u00a0? :: Hoe afvinken in Excel?
Handige links