Huis > W > Wat Is De Afkorting Van Sms?

Wat is de afkorting van SMS?

Sms, de afkorting van 'Short Message Service', werd oorspronkelijk ontwikkeld om tekstberichten tussen mobiele telefoons te versturen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Wat betekent KWD straattaal?

KWD - Internationale valutacode van Swift voor de dinar, de munt van Koeweit. Bovendien, wat betekent op is op? Dat beperkt de aanbieding tot een bepaalde voorraad die men goedkoop heeft kunnen inkopen, of tot een deel van de voorraad waar men graag vanaf wil. Waarom staat niet dát in advertenties met voordelige aanbiedingen, en wel deze goedkope kreet?

Wat is de betekenis van LPV?

De betekenis van LPV is "lineaire parametervariatie". Dit verwijst naar een systeem waarvan de parameters (zoals versterkingen en tijdconstanten) lineair variëren met een bepaalde exogene variabele (zoals temperatuur). Wat is er aan de hand synoniem? Wanneer twee of meer apparaten synchroon verbonden zijn, kunnen ze met elkaar communiceren en gegevens uitwisselen. Dit kan gebeuren via een directe verbinding, zoals een USB-kabel, of via een netwerk.

Gerelateerde artikelen

Wat is de afkorting van MV?

1) ''Met halve stem (mus.,afk) 2) Landcode van Malediven 3) Op auto's''

Dus, wat is afkorting ahv?

Ahv definities

1) Algemene handelsvoorwaarden 2) Algemene handelsvoorwaarden (afk.)
Men kan zich ook afvragen: is synoniem? Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen.

Wat is het verschil tussen MW en mevr?

Iedere volwassen vrouw spreken en schrijven we aan met 'mevrouw', ongeacht of ze getrouwd is of niet. 'Mevrouw' wordt in briefwisseling als 'mevr. ' afgekort. In ondertitels gebruiken we 'Mw', met hoofdletter en zonder punt. Dit in overweging nemend, hoe schrijf je dhr en mevr? De heer en mevrouw wordt als dhr. en mevr. of dhr. en mw.

En nog een vraag, hoe gebruik je dhr?

De correct gespelde afkorting van de heer is dhr., met kleine letters en een punt. Alleen als de afkorting aan het begin van een zin of een adresregel staat, gebruiken we een hoofdletter. Het is aan te bevelen om de heer voluit te schrijven.

Door Kiyoshi Diza

Vergelijkbare artikelen

Wie financiert Mob? :: Wat is de betekenis van de afkorting?
Handige links