Huis > H > Hoe Aanmelden Met Eid Op Gsm?

Hoe aanmelden met eID op gsm?

Hiervoor hebt u uw eID, uw pincode, een kaartlezer en de juiste software nodig.

  1. Ga naar mijn digitale sleutels ((opent in nieuw venster)) in CSAM.
  2. Meld u aan met uw eID en kaartlezer.
  3. Klik op de optie 'beveiligingscode via mobiele app'
  4. Klik op 'nieuwe mobiele app activeren'
  5. Bevestig uw contactgegevens.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet aanmelden 403?

Wanneer u in uw browser een webpagina probeert te openen waartoe u geen toegang hebt, krijgt u de foutmelding 403 Forbidden. De statuscode die de webserver gebruikt om dat soort fout te beschrijven, wordt een 403-fout genoemd.

Wat is een app en hoe werkt het?

App, ook wel mobile app, is het korte woord geworden voor een kleine software applicatie, die je kunt downloaden en gebruiken (of spelen) op mobiele apparaten zoals smartphones en tablet PC's. Een smartphone is een telfoon met uitgebreide computer mogelijkheden en doorgaans internet verbinding. Hoe werkt aanmelden met QR code? Open de ingebouwde camera-app op uw geschikte Android-telefoon of -tablet. Richt de camera op de QR-code. Tik op de banner die op uw Android-telefoon of -tablet wordt weergegeven. Volg de instructies op het scherm om het inloggen te voltooien.

Dus, wat is het grootste verschil tussen een app en een programma?

Het grootste verschil tussen een app en een programma is dat een app is ontworpen voor gebruik op een mobiel apparaat, terwijl een programma is ontworpen voor gebruik op een desktop of laptop. Wie gebruiken apps? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien het gebruik van apps sterk varieert naargelang het individu en de specifieke app in kwestie. In het algemeen worden apps echter het meest gebruikt door mensen die smartphones of andere mobiele apparaten bezitten, omdat dit de apparaten zijn waarop apps kunnen worden gedownload en gebruikt. Volgens een rapport van het Pew Research Center uit 2015 bezit 77% van de Amerikanen van 18 jaar en ouder een smartphone, en veel van deze mensen gebruiken dagelijks apps.

Gerelateerde artikelen

Wat is aanmelden met beveiligingssleutel?

Een beveiligingssleutel is een fysiek apparaat dat u kunt gebruiken om in te loggen. Het kan een sleutel zijn die u aan uw sleutelbos bewaart, of een toegangskaart die u op uw telefoon kunt gebruiken.

Kan je kaartlezer aansluiten op gsm?

De Pocketmate USB-C is een compactere versie van de ACR39U kaartlezer, specifiek ontworpen voor smartphones en tablets. Eenvoudig te openen en in de USB-C poort van uw Android of Windows apparaat te pluggen, net zoals een gewone USB stick. Wat dit betreft, kan niet aanmelden bij csam? Soms ligt dit probleem bij de browser. Probeer even in te loggen met een andere browser of installeer de laatste nieuwe versie van de browser waarmee u initieel probeerde in te loggen. Als bovenstaande oplossingen niet werken, contacteer dan eerst uw ICT-dienst.

Welke mobiele app voor CSAM?

Elke app die het TOTP-protocol (Time-based One-Time Password) ondersteunt is in principe goed, zoals: Google Authenticator (Android/iPhone/BlackBerry) Duo Mobile (Android/iPhone) Hoe kun je een app maken? Hoe maak je een app?

  1. Onderzoek jouw app idee.
  2. Idee uitwerken tot plan.
  3. Functioneel ontwerp van de app.
  4. Grafisch design opmaken.
  5. Ontwikkeling van de app.
  6. De app testen.
  7. Finale versie maken.
  8. Plaatsing in online app winkels.

Wat kan je met een app?

Apps. Een app (applicatie) is een klein programma dat je kunt installeren op een tablet of smartphone . Voorbeelden van apps zijn spelletjes, navigatieprogramma's, fotobewerkingsprogramma's en nieuwsprogramma's. Een app kun je downloaden in een appstore.

Door Rubie Shifley

Vergelijkbare artikelen

Waaruit bestaat een app? :: Kan elke simkaart in een mifi router?
Handige links