Huis > W > Wat Kost Ziggo Sport?

Wat kost Ziggo Sport?

In de trein, thuis of op kantoor volg je alle wedstrijden van Ziggo Sport eenvoudig met de Ziggo GO app. Wat kost Ziggo Sport Totaal? De eerste 4 maanden betaal je 6,18 per maand voor het extra tv-pakket Ziggo Sport Totaal. Daarna betaal je 12,36 per maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Dienovereenkomstig, hoe kijk ik ziggo sport totaal?

Wil je nog meer topsport zien? Kies dan voor het extra pakket Ziggo Sport Totaal. Hoe kan ik Ziggo Sport kijken? Je vindt Ziggo Sport op kanaal 14 van je tv. Is er Formule 1 op TV? Het is zover: Viaplay is beschikbaar in Nederland! Dit is de nieuwe streamingsdienst waarop je Formule 1 kunt kijken, nu Ziggo de rechten hiervoor kwijt is. De dienst is los af te sluiten, maar ook binnen een abonnement van je provider. Er is nog een manier om F1 te kijken, namelijk via Formula1 TV.

Trouwens, hoe laat begint morgen de motogp?

De starttijd voor de MotoGP race is morgen 14:00 uur. Dienovereenkomstig, wat is er op eurosport? Eurosport is een Europese sportzender die eigendom is van Discovery, Inc. Het is beschikbaar in 58 landen en biedt kijkers een mix van live en opgenomen sportevenementen, hoogtepunten, analyses en commentaar in verschillende talen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoe laat begint de Moto3?

13:30-13:45 uur: Moto3 – Eerste kwalificatie. 13:55-14:10 uur: Moto3 – Tweede kwalificatie. 14:25-14:40 uur: Moto2 – Eerste kwalificatie. 14:50-15:05 uur: Moto2 – Tweede kwalificatie. Waar kan ik Formule 1 live kijken? Gratis Formule 1 kijken op televisie

De Nederlandse F1-fan kan in 2022 een handvol Grands Prix live zien via het open net. De Grand Prix van Nederland is de komende drie jaar te zien via de NOS. De omroep heeft daarnaast de rechten in handen om de samenvattingen van de races uit te zenden.
7 dagen geleden

Hoe laat MotoGP Indonesie?

De tweede ronde van het MotoGP-wereldkampioenschap start op zondag met de Grand Prix van Indonesië op het Mandalika Circuit. Het circuit ligt op het eiland Lombok. De race gaat om 15.00 uur lokale tijd van start, dat is in de Nederlandse ochtend om 8.00 uur. Hoe laat is de start van de Formule 1?

DatumGrand PrixTijd
Zondag 29 meiGP van Monaco15.00 uur
Zondag 12 juniGP van Azerbeidzjan13.00 uur
Zondag 19 juniGP van Canada20.00 uur
Zondag 3 juliGP van Groot-Brittannië16.00 uur

Dus, kan ik met ziggo go ook in het buitenland kijken?

Als je Ziggo GO in je pakket hebt, kijk je je favoriete tv-programma's ook vanaf je vakantieadres in 27 landen binnen de EU met de Ziggo GO app. Let op: niet alle landen in Europa maken deel uit van de EU. Denk aan bijvoorbeeld Zwitserland. Ook voor overzeese gebieden gelden afwijkende regels.

Door Dove

Vergelijkbare artikelen

Wat is beter Motorola of Samsung? :: Kan ik Formule 1 kijken op Canal Digitaal?
Handige links