Huis > H > Hoe Kan Ik Firefox Installeren?

Hoe kan ik Firefox installeren?

Installeren vanuit de Microsoft Store

  1. Klik op het Windows-pictogram in de taakbalk.
  2. Typ Microsoft Store.
  3. Selecteer de Microsoft Store in de resultaten.
  4. Typ Firefox in de zoekbalk en druk op Enter.
  5. Selecteer 'Mozilla Firefox' in de beschikbare toepassingen.
  6. Klik op Ophalen om het installatieproces te starten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Trouwens, hoe krijg ik mozilla firefox in het nederlands?

Firefox omzetten naar een andere taal

  1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer Voorkeuren. Klik op de menuknop en selecteer OptiesVoorkeuren. Klik op de menuknop. en selecteer Instellingen.
  2. Kies in de sectie Taal van het paneel Algemeen een taal in het vervolgkeuzemenu.
  3. Herstart Firefox.
Is Firefox gratis? De Firefox-browser is gratis.

Waarom kan ik Firefox niet installeren?

Er zijn een paar redenen waarom u Firefox niet kunt installeren. Eén mogelijkheid is dat een ander programma het bestand dat u nodig heeft om Firefox te installeren al gebruikt, en dat Firefox het niet kan overschrijven. Een andere mogelijkheid is dat u niet genoeg vrije ruimte op uw harde schijf heeft om Firefox te installeren. Tot slot heeft u misschien geen beheerdersrechten op uw computer, wat nodig is om de meeste programma's te installeren. Dit in overweging nemend, hoe kun je zien welke browser je gebruikt? Er zijn een paar verschillende manieren om te zien welke browser u gebruikt. Eén manier is te kijken naar de menubalk van de browser. De menubalk staat meestal bovenaan het browservenster. Elke browser heeft een andere set opties in zijn menubalk, dus meestal kunt u aan de menubalk zien welke browser u gebruikt.
Een andere manier om te zien welke browser u gebruikt, is door naar de instellingen van de browser te kijken. Elke browser heeft andere instellingen, dus u kunt meestal aan de instellingen zien welke browser u gebruikt.
Tenslotte kunt u meestal aan het pictogram van de browser zien welke browser u gebruikt. Elke browser heeft een ander pictogram, dus aan het pictogram kunt u meestal zien welke browser u gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

En nog een vraag, hoe kan ik een andere browser installeren?

In Windows 10 doe je dit door links onderin je scherm op de startknop de klikken (met het Windows-logo) en dan naar instellingen te gaan door op het tandwieltje te klikken. Klik vervolgens op 'Apps' en dan op 'Standaard apps'. Nu kun je onder 'Webbrowser' voor een andere browser kiezen. Men kan zich ook afvragen: hoe firefox als startpagina instellen? Uw startpagina instellen via Firefox-instellingen

en selecteer Instellingen. Klik op het paneel Startpagina. Klik op het menu naast Startpagina en nieuwe vensters en kies een optie om de Firefox-startpagina te tonen, uw eigen URL's in te voeren of een lege pagina te tonen.

Wat is de nieuwste versie van Mozilla Firefox?

Firefox 21

Nieuw is ook een eerste versie van "Firefox Health Report", dat wat informatie bijhoudt over de "gezondheid" van de browser, onder meer de opstartsnelheid en de crashes. Ook in deze versie werd er verder gesleuteld aan de ontwikkelaarstool en de ondersteuning van HTML5.
Wat is de beste browser? Van de vier populairste browsers (Chrome, Edge, Safari en Firefox) is Firefox de beste keuze. In tegenstelling tot Safari is deze browser beschikbaar voor alle veelgebruikte besturingssystemen voor desktopcomputers en mobiele apparaten.

Wat dit betreft, waar gebruik je firefox voor?

Zo is Firefox door de jaren heen uitgebreid met veel privacyvriendelijke functies en is de browser meer naar eigen wens aan te passen dan populaire concurrerende browsers. Tot dusver zonder het gewenste resultaat wat omarming door gebruikers betreft.

Door Mano Praino

Vergelijkbare artikelen

Hoe Firefox herstarten? :: Hoe knippen in video Editor Windows 10?
Handige links