Huis > K > Kan Geen Mail Ontvangen Met Thunderbird?

Kan geen mail ontvangen met Thunderbird?

Als uw provider de nieuwere versies van het protocol niet ondersteund, kan het verzenden en ontvangen van berichten mislukken. U kunt tijdelijk de lat wat lager leggen om te controleren of dit de reden van uw probleem is (wat uiteraard uw beveiliging reduceert, dus het wordt niet aanbevolen).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Vervolgens, hoe thunderbird instellen?

E-mailadres instellen in Thunderbird

  1. Start Thunderbird, en klik op 'Extra'
  2. Selecteer 'Accountinstellingen'
  3. Klik linksonder op 'Accountacties'.
  4. Vul jouw naam in, die in de e-mails gebruikt moet worden als afzender.
  5. Vul je e-mailadres in (inclusief het deel achter de @)
  6. Vul het wachtwoord van je e-mailadres in.
Waar vind ik mijn wachtwoord in Thunderbird? Ga naar het paneel Beveiliging, selecteer het tabblad Wachtwoorden en klik op Opgeslagen wachtwoorden….
  1. Om de wachtwoorden te zien die u hebt opgeslagen, klikt u op Wachtwoorden tonen.
  2. Gebruik het zoekveld om een bepaalde account of gebruikersnaam te vinden.

Is Thunderbird gratis?

Ja, Thunderbird is een gratis e-mailprogramma dat is ontwikkeld door de Mozilla Foundation. Het is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux. Wat is de nieuwste versie van Thunderbird? De laatste versie van Thunderbird is versie 78.4.2, uitgebracht op 15 december 2020. Deze versie bevat verschillende beveiligingsoplossingen en verbeteringen.

Gerelateerde artikelen

Waarom geen 3D films meer?

De resolutie van passief 3D is gehalveerd. De 3D-tv is in 2018 uitgestorven, omdat geen van beide 3D-technologieën in staat was de huiskamers te veroveren.

Dus, hoe kan ik zien welke versie van thunderbird ik heb?

, ga naar het menu Help en kies Probleemoplossingsinformatie. Er wordt een nieuw tabblad met informatie over uw configuratie geopend. Kijk onder Toepassingsbasics naar het getal naast Versie. Hoe krijg ik Thunderbird in het Nederlands? Klik naast de taal van uw keuze op Woordenboek downloaden. Klik in de geopende pagina van het geselecteerde woordenboek op de groene knop Toevoegen aan Thunderbird. Klik in het venster Programmatuurinstallatie op Nu installeren. Herstart Thunderbird als daarom wordt gevraagd.

Wat is lokale map in Thunderbird?

Lokale map: dit is de locatie waar Thunderbird berichten voor de account bewaart. Als u berichten voor de account op een aparte locatie wilt bewaren, gescheiden van uw Thunderbird-profiel, klikt u op Bladeren om de gewenste map te selecteren. Hoe werken met Thunderbird? Via Thunderbird verstuurt, ontvangt en beantwoordt u e-mails van verschillende e-mailadressen. U hoeft dus nog maar één programma te gebruiken om alle mail bij te houden. Thunderbird kan overweg met uiteenlopende type mailadressen, zoals van Microsoft en Gmail, maar ook van uw provider.

Waar vind ik mijn wachtwoorden in Firefox?

Gebruikersnamen en wachtwoorden beheren

  1. Klik op de menuknop. om het menupaneel te openen.
  2. Klik op Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden. De pagina about:logins van Firefox wordt in een nieuw tabblad geopend.

Door Brothers Farquer

Vergelijkbare artikelen

Hoe Thunderbird herstellen? :: Wat is Thunderbird Mac?
Handige links