Huis > W > Wat Is Thunderbird Mac?

Wat is Thunderbird Mac?

Thunderbird is een e-mailclient voor de desktop, een alternatief voor Outlook van Microsoft, van de ontwikkelaars van Firefox . Thunderbird is Mozilla's bekroonde en gratis oplossing om uw e-mail efficiënter te beheren. En er zijn veel voordelen om er ook naar over te schakelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan geen mail ontvangen met Thunderbird?

Het verzenden en ontvangen van berichten kan mislukken als uw provider geen nieuwere versies van het protocol ondersteunt. Het is niet aan te raden de lat lager te leggen om te controleren of dit de oorzaak van uw probleem is.

Is Mozilla Thunderbird gratis?

Thunderbird is een gratis e-mailtoepassing die eenvoudig ingesteld en aangepast kan worden – en het zit vol met handige functies! Kan bijlage niet openen in Thunderbird? Re: Bijlagen openen niet

- Gebeurt dit ook in Veilige modus van Thunderbird? Start hiervoor Thunderbird op terwijl je Shift ingedrukt houdt, vink Alle add-ons uitschakelen aan en kies Doorgaan in veilige modus, of kies Help > Herstarten met uitgeschakelde add-ons vanuit een actieve Thunderbird.

Kan Thunderbird niet meer openen?

Als u Thunderbird niet meer kunt openen, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Probeer eerst uw computer opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan Thunderbird opnieuw te installeren. Als u Thunderbird nog steeds niet kunt openen, moet u wellicht contact opnemen met Mozilla voor meer hulp. Mensen vragen ook: hoe kan ik thunderbird updaten? 1. Controleer op updates in Thunderbird door naar het menu Help te gaan en "Over Thunderbird" te selecteren. Als er een update beschikbaar is, wordt deze daar vermeld.
2. Download de update door op de knop "Nu downloaden" te klikken.
3. 3. Installeer de update door te dubbelklikken op het gedownloade bestand en de aanwijzingen te volgen.
4. Start Thunderbird opnieuw op als daarom wordt gevraagd.

Gerelateerde artikelen

Hoe Thunderbird herstellen?

Als u verloren e-mails wilt herstellen, klik dan op de knop naast de e-mails die u wilt herstellen en sla ze op een harde schijf op.

En nog een vraag, hoe thunderbird opnieuw installeren?

Bezoek de Thunderbird-downloadpagina in een willekeurige browser (bv. Firefox of Microsoft Internet Explorer). De pagina zal u automatisch de meest geschikte versie(s) van Thunderbird aanbevelen. Klik op de groene downloadkoppeling om het installatieprogramma van Thunderbird te downloaden. Daarvan, kan geen mail versturen via telefoon? Geen werkende verbinding?

  • Samsung. Kies 'apps'. Ga naar 'Instellingen'. kies 'Draadloos en netwerken'. Ga naar 'Mobiele netwerken'.
  • Apple. Kies 'Instellingen'. Ga naar 'Mobiel netwerk'. Zet 'Dataroaming' aan.
  • Overige merken. Ga naar Toestelhulp. Kies je smartphone of tablet. Kies 'internet'. Volg de stappen op het scherm.

Kan geen mails ontvangen en versturen Outlook?

Als u geen e-mail kunt verzenden of ontvangen, is uw account mogelijk tijdelijk geblokkeerd omdat er ongebruikelijke aanmeldingsactiviteiten zijn geconstateerd. Zie Mijn Outlook.com-account deblokkeren voor informatie over het deblokkeren van uw account. Dit in overweging nemend, hoe zorg je ervoor dat je geen mails meer krijgt? Wanneer je een afzender blokkeert, komen berichten die deze afzender je stuurt in de map Spam terecht.

  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Open het bericht.
  3. Klik rechtsboven op Meer .
  4. Klik op [Afzender] blokkeren.
  5. Als je iemand per ongeluk hebt geblokkeerd, kun je de blokkering opheffen door dezelfde stappen te volgen.

Wat is de Thunderbird 1?

Thunderbird 1 is een raketvliegtuig dat snelheden tot 25 000 kilometer per uur (mach 22,6) kan halen. Thunderbird 1 wordt meestal bestuurd door Scott Tracy, maar in de aflevering Atlantic Inferno nam Alan Tracy de besturing tijdelijk over.

Door Rotberg Gettman

Vergelijkbare artikelen

Kan geen mail ontvangen met Thunderbird? :: Hoe Firefox herstarten?
Handige links