Huis > W > Welke Onderdelen Kun Je Toevoegen Aan Je Sway?

Welke onderdelen kun je toevoegen aan je Sway?

In Sway is het mogelijk om tekst, afbeeldingen, links en filmfragmenten in te voegen. Ook een Form is mogelijk. Om Sway te kunnen gebruiken, heb je Office 365 nodig.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Je kunt ook vragen hoe deel je een sway?

Open de Sway die u wilt delen en klik op Delen op de bovenste navigatiebalk. Selecteer Specifieke personen of groepen in het menu dat wordt weergegeven en kies of u personen wilt uitnodigen om de sway te bekijken of te bewerken. Het menu verandert, zodat u kunt opgeven welke personen uw Sway mogen bekijken of bewerken. Daarvan, hoe kun je een sway opslaan? Kan ik een Sway downloaden? Voor Sway is een internetverbinding vereist en u moet online blijven voor het beheren van de indeling van uw inhoud. Als u een offlinekopie van de inhoud wilt opslaan, kunt u de Sway exporteren naar Word of PDF.

Wat is het voordeel van Sway ten opzichte van PowerPoint?

Het voordeel van Sway ten opzichte van PowerPoint is dat het is ontworpen om boeiender en interactiever te zijn. Met Sway kunnen gebruikers multimedia-inhoud toevoegen, zoals video's en afbeeldingen, en meer interactieve en visueel aantrekkelijke presentaties maken. Men kan zich ook afvragen: wat is delve? Delve is een hulpmiddel waarmee gebruikers toegang krijgen tot informatie en bestanden die op een externe server zijn opgeslagen. Het wordt meestal gebruikt om toegang te krijgen tot bestanden die niet direct beschikbaar zijn voor de gebruiker, zoals bestanden die op een andere locatie zijn opgeslagen of die met een wachtwoord zijn beveiligd.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

En nog een vraag, hoe maak je een sway?

Maken in Sway

  1. Nieuwe maken - als u een nieuwe wilt maken.
  2. Beginnen met een onderwerp - als u wilt dat Sway de basisinhoud aanbiedt. Typ het onderwerp in het vak Onderwerp invoeren en selecteer vervolgens Overzicht maken.
  3. Starten vanuit een document - als u inhoud wilt importeren uit een bestaand bestand.
En nog een vraag, hoe maak je een powerpoint presentatie? Een presentatie maken
  1. Open PowerPoint.
  2. Selecteer nieuw in het linkerdeelvenster.
  3. Selecteer een optie: Als u een nieuwe presentatie wilt maken, selecteert u Lege presentatie. Als u een voorbereid ontwerp wilt gebruiken, selecteert u een van de sjablonen.

Waarom delve gebruiken?

Daarom Delve!

Je hoeft geen titels van documenten waaraan je vaak werkt te onthouden. Je hoeft ook niet steeds te zoeken naar collega's met wie je vaak contact hebt. Office Delve toont je de meest interessante content en personen uit alle Office 365 bronnen die je gebruikt.
Hoe presenteer ik een PowerPoint presentatie? Ga naar het tabblad Diavoorstelling en selecteer in de groep Diavoorstelling starten de optie Vanaf begin. en selecteert u vervolgens Weergave voor presentator tonen.

Hoe een creatieve presentatie maken?

Een creatieve presentatievorm is het geven van een presentatie door middel van een video. Je kunt bijvoorbeeld een video opnemen met een camera en deze afspelen voor het publiek. Echter, het publiek luistert liever naar een live persoon in plaats van een opgenomen video.

Door Hayott Prause

Vergelijkbare artikelen

Hoe ziet een goede PowerPoint presentatie eruit? :: Welk Office pakket op Chromebook?
Handige links