Huis > W > Wat Verdient Een Chef De Clinique?

Wat verdient een chef de clinique?

FunctieSalaris
Salarissen voor een Chef De Clinique bij Assistance Publique Hôpitaux de Paris - 2 salarissen gemeld€ 43.132/jr
Salarissen voor een Chef De Clinique bij CHU de Poitiers - 1 salarissen gemeld€ 49.178/jr

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat verdient een procurement manager?

In Nederland is het gemiddelde salaris van een inkoopmanager 4.575 per maand.

Dienovereenkomstig, wat valt er allemaal onder goodwill?

Goodwill is de meerwaarde van een bedrijf, bovenop de waarde van de activa en passiva. Het gaat dan om zaken als winstpotentie, reputatie en klantenbestand. Daarvan, hoe werkt goodwill? Goodwill is een waardebepaling die uitgedrukt wordt in de prijs die betaald wordt bij een bedrijfsovername. Goodwill wordt berekend bij bedrijfsoverdrachten en afkoopsommen, om een zo goed mogelijke verkoopprijs te kunnen bepalen.

Bovendien, hoe bepaal je de goodwill?

De goodwill van een onderneming wordt bepaald door de marktwaarde van de activa van de onderneming minus de reële waarde van haar passiva. De marktwaarde van de activa van de onderneming is de prijs die voor de activa van de onderneming zou worden betaald als de onderneming zou worden verkocht. De reële waarde van de passiva van de onderneming is het bedrag dat de onderneming zou moeten betalen om aan haar verplichtingen te voldoen als de onderneming zou worden verkocht. Hoeveel verdienen je per maand als longarts? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden omdat het salaris van longartsen sterk kan variëren, afhankelijk van hun ervaring, locatie en andere factoren. In het algemeen verdienen de meeste longartsen echter een salaris tussen 200.000 en 400.000 dollar per jaar, wat neerkomt op ongeveer 16.667 tot 33.333 dollar per maand.

Gerelateerde artikelen

Wat verdient een CNC frezer?

In Nederland is het gemiddelde salaris 2.829 per maand.

Wat is de best betaalde baan in het ziekenhuis?

Hematoloog. Een Hematoloog doet onderzoek naar ziekten bij mensen. Wanneer er uitslagen van onderzoeken binnenkomen, van onder andere bloed en lymfeklieren, zal de Hematoloog een plan van aanpak opstellen voor genezing van de patiënt. Een Hematoloog in een Academisch ziekenhuis verdient tot wel €20.000 bruto per maand. Wat verdient een arts in het ziekenhuis? Als beginnend ziekenhuisarts ontvang je een bruto maandsalaris van ongeveer 4.990 euro. Dit kan oplopen tot ruim 7.670 euro. Dit is exclusief acht procent vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Wat verdient een hartchirurg per maand?

Het salaris van een Chirurg is afhankelijk van de specialisatie en de werkplek. Binnen het ziekenhuis ligt het salaris van een Cardiothoracaal Chirurg ongeveer tussen de €9785 en €12572 bruto per maand. Buiten het ziekenhuis, zoals een privé kliniek. kan dit nog aardig oplopen tot € 400.000 per jaar. Bovendien, wat verdient een gemiddelde arts? Wat verdient een Huisarts? Het salaris van een Huisarts in loondienst ligt bij fulltime dienstverband tussen de €7600 en €8700 bruto per maand. Het salaris van een huisarts is afhankelijk van ervaring en de CAO die van toepassing is. Dit kan zijn de CAO voor huisartsen, of de CAO voor Gezondheidscentra.

Wat verdient Mark Rutte netto?

In een interview met WNL, naar aanleiding van de verkiezingen in maart vorig jaar, vertelde Mark Rutte wat hij netto per maand op zijn bankrekening krijgt bijgeschreven. Dat gaat om 7.300 of 7.400 euro. “Daar zit alles in, ook onkostenvergoedingen en alle toestanden”, zei hij toen.

Door Oakleil Csubak

Vergelijkbare artikelen

Wat is de hoogste titel in Nederland? :: Waarom MSB?
Handige links