Huis > H > Hoe Geheugen Vrijmaken Op Smartphone?

Hoe geheugen vrijmaken op smartphone?

Tip 1: kijk eens kritisch naar je foto's en video's

Foto's en video's nemen meer geheugen in beslag dan je denkt. Ga daarom eens met een kritische blik door je foto's en video's. Afhankelijk van hoe groot de bestanden zijn en hoeveel je verwijdert, kun je hier zo enkele honderden MB's tot GB's mee vrijmaken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe GPX bestand openen op smartphone?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Klik op 'openen met' na het drukken op de 3 puntjes rechtsboven. U kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app.

Vervolgens, hoe lang blijft whatsapp geschiedenis bewaard?

Als je Berichten met vervaldatum inschakelt, kun je berichten 24 uur, 7 dagen of 90 dagen nadat ze zijn verzonden laten vervallen. De meest recente selectie geldt voor nieuwe berichten in de chat. Deze instelling heeft geen invloed op berichten die je eerder hebt verzonden of ontvangen in de chat. Hoe kan ik oude WhatsApp berichten terughalen? Herstellen vanuit een Google Drive-back-up

  1. Zorg dat je nieuwe Android-apparaat is gekoppeld aan het Google-account waarop je back-up is opgeslagen.
  2. Installeer en open WhatsApp en verifieer je nummer.
  3. Zodra je hierom wordt gevraagd, tik op HERSTELLEN om je chats en media vanuit Google Drive te herstellen.

Je kunt ook vragen kan back-up van chatgeschiedenis niet herstellen?

Als u problemen hebt met het herstellen van uw chatgeschiedenis vanuit een back-up, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Controleer eerst of u het juiste back-upbestand gebruikt. Als u een iCloud-back-up gebruikt, zorg er dan voor dat u bent aangemeld bij het juiste iCloud-account. Als u een iTunes-back-up gebruikt, controleer dan of u de juiste iTunes-bibliotheek gebruikt.
Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen uw chatgeschiedenis te herstellen vanuit een ander back-upbestand. Als u meerdere back-ups heeft, kunt u eerst proberen de meest recente back-up te herstellen en daarna eventueel oudere back-ups.
Als u nog steeds problemen hebt met het herstellen van uw chatgeschiedenis, kunt u contact opnemen met Apple Support. Kan iemand zien als je een chat verwijderd? Nee, de persoon met wie u de chat hebt verwijderd, krijgt geen bericht.

Gerelateerde artikelen

Hoe kopieren en plakken op smartphone?

Kies wat je wilt kopiƫren. U kunt het kopiƫren. Houd het item vast waar u het wilt plakken. U kunt op plakken tikken.

Dienovereenkomstig, wat gebeurt er met mijn gegevens als ik whatsapp account verwijderd?

Het verwijderen van je account houdt het volgende in:

Je account wordt verwijderd van WhatsApp. Je berichtgeschiedenis wordt gewist. Je wordt uit alle WhatsApp-groepen verwijderd. Je Google Drive-back-up wordt verwijderd.
Wat is het verschil tussen chats wissen en verwijderen? Wissen: Een chatgesprek leegmaken, maar niet helemaal verwijderen. Het gesprek blijft dus in de chatlijst staan. Verwijderen: Een chatgesprek permanent verwijderen en het gesprek uit je chatlijst halen.

Wat betekent archiveer Alle chats WhatsApp?

WhatsApp-gesprek archiveren (Android)

Tik in WhatsApp op het tabblad Chats. Tik op het betreffende gesprek in en houd het even ingedrukt. Tik bovenaan op het icoon 'Chat archiveren'. Dat is het icoon van een map met een pijl naar beneden.
Dus, hoe verwijder ik alle chats in messenger? Naast het verwijderen van chatbericht, is het ook mogelijk om een gehele conversatie te verwijderen. Open hiervoor de Facebook Messenger app, ga naar de conversatie die je wilt verwijderen, swipe naar links en kies voor de delete knop.

Trouwens, kan alleen berichten voor mezelf verwijderen whatsapp?

Heb je een bericht verstuurd via WhatsApp en heb je er spijt van dan is het mogelijk om het bericht definitief te verwijderen (terugtrekken). Dit houdt in dat je de berichten voor alle ontvangers kunt wissen en dus niet alleen voor jezelf.

Door Alburga Chetanram

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik op mijn hotmail account? :: Hoe maak je ruimte vrij op je Android?
Handige links