Huis > H > Hoe Gpx Bestand Openen Op Smartphone?

Hoe GPX bestand openen op smartphone?

Op een Android smartphone met Chrome browser, kan je de GPX meteen openen. Druk na het openen rechts bovenaan op de 3 puntjes en klik op 'openen met'. Kies daarna de eerder gedownloade wandelapp om de GPX te openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, hoe krijg ik gpx in google maps?

GPX bestand op Google Maps bekijken: Stappenplan

  1. Zorg dat het bestand op de laptop of PC staat. Als je een GPX-bestand download, staat het meestal direct in de map met Downloads.
  2. Ga naar Google Maps.
  3. Mijn plaatsen en Mijn kaarten.
  4. GPX bestand importeren naar kaart.
  5. De GPX-route verschijnt op je scherm.
Men kan zich ook afvragen: welke app voor gpx? Gaia GPS is één van de meest gebruiksvriendelijke Apps. Je kan nadat je de App gedownload hebt eenvoudig je GPX importeren. Je hebt weinig voorkennis nodig. Het gebruik van de App spreekt voor zich.

Je kunt ook vragen hoe gpx op computer zetten?

Er zijn een paar verschillende manieren om een GPX-bestand op uw computer te zetten. Eén manier is om uw GPS-apparaat op uw computer aan te sluiten en het bestand rechtstreeks van het apparaat te downloaden. Een andere manier is om het bestand te downloaden van een website of een e-mailbijlage. Zodra het bestand op uw computer staat, kunt u het openen in een GPX-compatibel softwareprogramma om de gegevens te bekijken. Hoe werkt GPX op Iphone? GPX gebruikt de GPS van de telefoon om de locatie van de telefoon te traceren en die informatie te delen met de GPX-app. De app gebruikt die informatie vervolgens om de locatie van de telefoon te traceren en te delen met de gebruiker.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Waarom kan ik geen GPX bestand openen?

Gpx bestand openen met BaseCamp

Bij Windows is er geen standaard programma gekoppeld aan het gpx bestand. Zou je dubbelklikken dan wordt er een verkeerd programma, bijvoorbeeld Acrobat Reader geopend. Er volgt een foutmelding. Je moet het gpx bestand dus eerst koppelen aan BaseCamp.
Daarvan, hoe zet ik een gpx bestand op mijn tomtom? Een GPX-trackbestand importeren

  1. Verbind je VIA met je computer met behulp van MyDrive Connect.
  2. Selecteer Mijn routes in MyDrive.
  3. Selecteer Importeer GPX-bestand en blader naar je GPX-bestand.
  4. Wacht totdat het trackbestand is geüpload naar je VIA.

Dus, hoe gps routes downloaden?

Download het GPX-bestand

Aan de rechterkant van de pagina zie je verschillende blokjes. Klik met de muis op dit icoon: . De tekst “GPX Downloaden“ komt nu te voorschijn. Klik hierop en het bestand wordt dan gedownload naar je computer.
Vervolgens, hoe gpx bestand op iphone zetten? GPX-bestanden kunnen op een iPhone gezet worden door ze te synchroniseren met iTunes. GPX-bestanden kunnen ook via e-mail of een webbrowser op een iPhone gezet worden.

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn Garmin?

Om een GPX-bestand op je Garmin te krijgen, moet je het bestand eerst downloaden vanaf een website of uit een e-mail. Vervolgens moet je het bestand uitpakken (indien van toepassing) en op je computer plaatsen in een map die je makkelijk kunt vinden.
Ga vervolgens naar de website van Garmin (garmin.com) en download het gratis programma BaseCamp. Installeer BaseCamp op je computer en start het programma.
Klik in BaseCamp in het linkermenu op 'Bestand' en selecteer 'Bestand importeren'.
Blader naar de locatie waar je het GPX-bestand hebt opgeslagen en selecteer het bestand. Klik op 'Openen'.
Het GPX-bestand wordt nu geladen in BaseCamp. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer 'Naar apparaat kopiëren'.
Selecteer je Garmin-apparaat in het menu en klik op 'OK'. Het GPX-bestand wordt nu naar je Garmin-apparaat gekopieerd.

Door Luciana

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik een GPX route op mijn Garmin? :: Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?
Handige links