Huis > H > Hoe Scroll Je Met Een Apple Muis?

Hoe scroll je met een Apple muis?

Klik met de rechterkant van de muis. Veeg met één vinger omhoog of omlaag om te scrollen. Tik dubbel met één vinger om in en uit te zoomen op een webpagina of pdf-document.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Dienovereenkomstig, wat is rechtermuisknop op ipad?

Als u een muis of trackpad hebt die aan uw iPad is gekoppeld, kunt u uw gebruikelijke methode gebruiken om met de rechtermuisknop op uw muis/trackpad te klikken in plaats van met uw vinger op de iPad ingedrukt te houden. Voor een muis die een rechterknop heeft, zou je die gewoon moeten kunnen gebruiken. Mensen vragen ook: hoe weet je welk type ipad je hebt? Kijk op de achterkant van uw iPad. Open Instellingen en tik op 'Info'. U vindt het modelnummer in het bovenste gedeelte.

Hoe verander je je iPhone in een muis?

Om van je iPhone een muis te maken, moet je een app als Remote Mouse downloaden. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, opent u deze en volgt u de instructies. U moet uw iPhone aansluiten op uw computer met behulp van een USB-kabel. Zodra de twee apparaten zijn verbonden, kunt u uw iPhone als muis gebruiken. Hoe muis gebruiken? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een muis kunt gebruiken, afhankelijk van het type muis dat u hebt. Als u een draadloze muis hebt, moet u de batterijen plaatsen en vervolgens de muis synchroniseren met uw computer. Om dit te doen, moet u de verbindingsknop aan de onderkant van de muis vinden en erop drukken. Zodra de muis is aangesloten, kunt u hem verplaatsen om uw cursor te besturen. Als u een bedrade muis hebt, moet u de muis op uw computer aansluiten met de USB-kabel. Zodra de muis is aangesloten, kunt u hem verplaatsen om uw cursor te besturen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Kan niet meer scrollen met Apple muis?

Magic Mouse heeft een schakelaar aan de onderkant. Magic Keyboard en Magic Trackpad hebben een schakelaar aan de achterkant. Verschuif de schakelaar om het apparaat uit te schakelen (geen groen zichtbaar) en schuif de schakelaar weer terug om het apparaat in te schakelen (groen wordt zichtbaar). Dienovereenkomstig, hoe scroll je naar beneden? Scrollen met het scrolwiel

Veel computermuizen hebben een scrolwiel. Tussen de linker- en rechtermuisknop zit dan een klein wieltje. Draai met de wijsvinger aan het wiel en verplaats een webpagina zo naar boven of beneden.

Dus, hoe kun je scrollen op een macbook?

Druk op de Control-toets op het toetsenbord en klik met het trackpad. Scrollen met twee vingers: Schuif met twee vingers naar boven of naar beneden om te scrollen. Knijpen om te zoomen: Beweeg je duim en wijsvinger naar elkaar toe of spreid ze om in of uit te zoomen op foto's en webpagina's. En nog een vraag, hoe scrollen op ipad? Muis (Magic Mouse 2, etcetera)

  1. Scrollen: veeg met één vinger.
  2. Appkiezer: beweeg de muis naar beneden vanaf het beginscherm.
  3. App afsluiten: beweeg met de cursor naar beneden.
  4. Notificaties: beweeg met de cursor omhoog.
  5. Rechts klikken: klik op de rechterkant van de muis.

Dit in overweging nemend, welke ipad zijn er allemaal?

Er zijn vier productlijnen:

  • iPad Pro.
  • iPad.
  • iPad Air.
  • iPad mini.

Door Shalne Baffa

Vergelijkbare artikelen

Kan muis niet vinden? :: Hoe groot bureau voor 2 schermen?
Handige links