Huis > H > Hoe Kan Je Scrollen Met Een Laptop?

Hoe kan je scrollen met een laptop?

Scrollen met een touchpad

  1. Leg twee vingers op het touchpad.
  2. Beweeg de twee vingers omhoog om naar beneden te scrollen.
  3. Beweeg de twee vingers omlaag om omhoog te scrollen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoe kan je je muis laten bewegen?

Move Mouse - De eenvoudig gratis app om je muis in beweging te houden. Move Mouse is een app voor meerdere doeleinden die in feite precies doet wat hij op het blikje zegt, hij beweegt je muis! Dienovereenkomstig, hoe krijg je je muis terug op je chromebook? Als je touchpad niet meer werkt, kun je het volgende proberen:

  1. Zorg ervoor dat de touchpad vrij is van stof en andere vuildeeltjes.
  2. Druk enkele keren op de toets Esc.
  3. Roffel tien seconden met je vingers op de touchpad.
  4. Schakel je Chromebook uit en weer in.
  5. Voer een harde reset uit.

Je kunt ook vragen hoe krijg ik mijn muis op 2 schermen?

Er zijn een paar manieren om dit te doen, afhankelijk van uw specifieke opstelling. Als u een laptop met een externe monitor hebt, kunt u de monitor meestal gewoon aansluiten en breidt uw computer automatisch uw bureaublad uit naar het nieuwe scherm. Als u een desktopcomputer hebt, moet u een tweede monitor aansluiten op de achterkant van uw computer met een HDMI-, DVI- of VGA-kabel. Zodra de tweede monitor is aangesloten, kunt u meestal gewoon op een toets op uw toetsenbord drukken (vaak "F4" of "F5") om uw computer te vertellen uw bureaublad uit te breiden naar het nieuwe scherm. Hoe switchen tussen 2 beeldschermen? Er zijn een paar verschillende manieren om te schakelen tussen beeldschermen. Als u een computer met een dubbele monitor gebruikt, kunt u gewoon uw muiscursor verplaatsen naar de rand van het scherm waar het andere beeldscherm zich bevindt. Het andere scherm zou dan actief moeten worden.
Als u een laptop met een extern beeldscherm gebruikt, kunt u meestal op een functietoets (zoals F4 of F5) drukken om te wisselen tussen de verschillende beeldschermopties. Raadpleeg de handleiding van uw laptop voor de juiste toets.
Als u een desktopcomputer met meerdere beeldschermen gebruikt, kunt u meestal op de Windows-toets + P drukken om het menu met beeldschermopties op te roepen. Hier kunt u selecteren welk beeldscherm u wilt gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Kan Google Authenticator op laptop?

De nieuwste versie van de Microsoft Authenticator-app kan worden gedownload van de Play Store. U kunt de Microsoft Authenticator-app downloaden en installeren op uw telefoon.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik met twee schermen werken?

Werken met 2 beeldschermen?

  1. Rechtsklik op het bureaublad en kies Schermresolutie of Beeldscherminstellingen.
  2. Scherm 1 is je hoofdbeeldscherm; scherm 2 is het extra scherm.
  3. Scrol naar Meerdere Beeldschermen.
  4. Kies voor Deze beeldschermen dupliceren als je op beide schermen hetzelfde wilt zien als op scherm 1.
Je kunt ook vragen waarom doet mijn muis raar? Re: Muis doet raar

Verwijder de muis uit Apparaatbeheer en start de laptop opnieuw op. Tijdens de herstart zal het stuurprogramma voor de muis opnieuw geïnstalleerd worden. Kijk of dat het probleem oplost..?

Men kan zich ook afvragen: wat moet je doen als je toetsenbord niet werkt?

Opnieuw opstarten helpt bijvoorbeeld als je toetsenbord niet meer werkt omdat je computer vastloopt, maar ook bij tal van andere fouten. Het is in dit geval nóg beter om je computer helemaal uit te schakelen, een paar seconden te wachten en vervolgens weer in te schakelen, dan te kiezen voor opnieuw opstarten. Je kunt ook vragen wat als je computer vastloopt? Reboot een vastgelopen computer

Om een vastgelopen computer te herstarten drukt u op de aan en uitknop opnieuw en ingedrukt houden totdat de computer wordt uitgeschakeld. Zodra de computer is uitgeschakeld, wacht een paar seconden en zet de computer weer aan zodat de computer zich weer normaal kan opstarten.

Hoe doe je rechtermuisknop op touchscreen?

Met de rechtermuisknop klikken op een aanraakscherm

Je kunt een klik op de rechtermuisknop eenvoudigweg simuleren door met je vinger op het beeldscherm te tikken en dit een paar seconden vast te houden. Je krijgt nu vanzelf het bekende context-menu te zien.

Door McKeon

Vergelijkbare artikelen

Kan niet meer slepen in Outlook? :: Hoe kan ik touchpad inschakelen?
Handige links