Huis > K > Kan Niet Meer Slepen In Outlook?

Kan niet meer slepen in Outlook?

Hiervoor pak je de e-mail vast met je linkermuisknop. En ik heb het er dan over dat de e-mail in de lijst met andere e-mails staat. Daar pak je de e-mail dus vast met je linkermuisknop en sleept 'm naar de Takenlijst (het klembord met het vinkje erop). Daar laat je de muisknop los.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dienovereenkomstig, kan niet naar 2e scherm slepen?

Oorzaak. Dit probleem kan zich voordoen als het venster dat u wilt slepen is gemaximaliseerd of als de monitors niet juist zijn geplaatst. Kan bestand niet verplaatsen? U kunt niet een bestand kopiëren of verplaatsen naar een map die alleen-lezen is. Sommige mappen zijn alleen-lezen om te voorkomen dat u wijzigingen aanbrengt aan de inhoud ervan. U kunt de instelling alleen-lezen wijzigen door de bestandsrechten te wijzigen.

Wat is rechter muisknop op Chromebook?

Chromebooks hebben een speciale zoektoets op de plaats waar je de rechtermuisknop zou verwachten. Deze kan worden gebruikt om het contextmenu te openen of een rechtermuisklik uit te voeren. Je kunt ook vragen wat moet je doen als je touchscreen niet meer werkt op chromebook? Er zijn een paar dingen die u kunt doen als het touchscreen van uw Chromebook niet meer werkt:
1. Start uw Chromebook opnieuw op: Dit is het eerste en eenvoudigste wat u kunt proberen als uw touchscreen niet werkt. Sluit gewoon je deksel (als je een convertible Chromebook gebruikt) of zet je Chromebook uit, wacht een paar seconden en zet hem weer aan.
2. Controleer op updates: Soms kunnen problemen met het aanraakscherm worden verholpen met een eenvoudige software-update. Om op updates te controleren, klikt u op de klok van de Chromebook in de rechterbenedenhoek van het scherm en vervolgens op het tandwielpictogram "Instellingen". Blader in het menu "Instellingen" omlaag naar het gedeelte "Over Chrome OS" en klik op "Controleren op updates".
3. Kalibreer uw scherm: Als uw touchscreen op bepaalde plaatsen niet reageert of afwijkt van de positie van uw vinger, moet u uw scherm mogelijk kalibreren. Open hiervoor het menu "Instellingen" en scroll naar beneden naar de sectie "Apparaat". Klik in het menu "Apparaat" op "Touchscreeninstellingen" en vervolgens op de knop "Kalibreren".
4. Schakel de aanraakinvoer uit: Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, kunt u proberen de aanraakinvoer op uw Chromebook tijdelijk uit te schakelen. Hierdoor kunt u het trackpad of de muis van uw Chromebook gebruiken om te navigeren, hoewel u het touchscreen niet kunt gebruiken. Om de aanraakinvoer uit te schakelen, opent u het menu "Instellingen" en scrolt u naar beneden naar het gedeelte "Apparaat". Klik in het menu "Apparaat" op "Touchscreen-instellingen" en vink vervolgens de optie "Touchscreen inschakelen" uit.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat is de Plaktoets?

Met plaktoetsen bedient u met één hand of vinger een Windows computer. Plaktoetsen is een software instelling en vervangt combinaties van toetsen die u nodig heeft om een computer te besturen, bijvoorbeeld Ctrl-Alt-Delete. Dit in overweging nemend, hoe toetsenbord weer inschakelen? De oplossing is dan ook net zo eenvoudig: door te drukken op Ctrl+Shift functioneert het toetsenbord weer normaal. Je kunt dit probleem helemaal voorkomen, door slechts één taal en één toetsenbordindeling te behouden.

Hoe zet ik mijn toetsenbord weer aan?

Instelling toetsenbord wisselen: de snelste oplossing

Als je toetsenbordinstellingen (per ongeluk) zijn veranderd, kun je deze met een handige toetsencombintie weer terugzetten. Druk op CTRL+SHIFT en het toetsenbord gebruikt weer de oude instelling.
Hoe kan ik een Logitech muis aansluiten? Er zijn twee manieren waarop u uw muis kunt aansluiten:

  1. Gebruik de draadloze USB-ontvanger. Sluit de ontvanger aan op een USB-poort op uw computer.
  2. Maak rechtstreeks verbinding via Bluetooth. Open de Bluetooth-instellingen op uw computer om de koppeling te voltooien.

Mensen vragen ook: hoe laad ik mijn draadloze muis op?

Uw apparaat opladen

Om de batterij van uw apparaat op te laden, sluit u een Lightning-naar-USB-kabel aan op de Lightning-poort van het apparaat en sluit u het andere uiteinde van de kabel aan op uw Mac of op een USB-lichtnetadapter. De batterij wordt het snelst opgeladen wanneer u het apparaat aan laat staan.

Door Pamela

Vergelijkbare artikelen

Welke muis is geschikt voor iPad? :: Hoe kan je scrollen met een laptop?
Handige links