Huis > H > Hoe Werkt Duo Sim T Mobile?

Hoe werkt duo sim T Mobile?

Met een duosimkaart heb je twee simkaarten voor één mobiel nummer. Handig als je bijvoorbeeld een vaste carkit gebruikt waar een simkaart in moet. Je hoeft je simkaart dan dus niet steeds in en uit je carkit te doen. Je kunt de twee simkaarten NIET tegelijkertijd gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Hoe werkt Vodafone Red together?

Met je Red Together groep deel je samen data uit 1 grote bundel. De groep heeft maximaal 5 leden: 1 beheerder en 1 tot 4 groepsleden. Je hebt een Red Together of een Red Together Extra abonnement nodig om mee te doen. Je krijgt voor de hele groep 1 factuur, maar je hoeft niet allemaal op hetzelfde adres te wonen. Je kunt ook vragen wat gebeurt er als je je abonnement niet verlengt t-mobile? Als het mobiele abonnement afloopt dan wordt het automatisch verlengd. Je betaalt dan hetzelfde tarief en er verandert niets. Je kunt blijven bellen, sms'en en internetten zoals je gewend bent. Het enige verschil is dat je vanaf dit moment het contract op ieder ogenblik op kunt zeggen.

Men kan zich ook afvragen: hoe is t-mobile als provider?

T-Mobile is een provider van mobiele telefonie die zowel prepaid als postpaid abonnementen aanbiedt. De prepaidpakketten heten "Pay As You Go" en beginnen bij $3 per maand voor onbeperkt praten en sms'en. De postpaidplannen heten "Simple Choice" en beginnen bij $50 per maand voor onbeperkt praten, sms'en en data. T-Mobile biedt ook verschillende internationale plannen en kortingen voor militair personeel en hun gezinnen. Bovendien, hoeveel abonnementen mag je hebben? Het aantal abonnementen dat u kunt hebben varieert afhankelijk van de dienst die u gebruikt. Bij Netflix kunt u bijvoorbeeld maximaal vijf verschillende profielen op één account hebben, elk met hun eigen individuele kijkvoorkeuren. Hulu staat ook meerdere profielen toe, maar staat alleen toe dat elk profiel tegelijkertijd op twee verschillende apparaten streamt.

Gerelateerde artikelen

Welk modem gebruikt T-Mobile voor glasvezel?

T-Mobile levert de Zyxel T-54 aan klanten met nieuwe glasvezelverbindingen. Er is een dualband modem met ondersteuning.

Je kunt ook vragen hoeveel gb bij onbeperkt?

In Nederland kent het Unlimited abonnement geen maximaal aantal GB, maar wel een fair use policy. Als je in de statistieken verschijnt bij de grootste verbruikers en/of andere klanten krijgen mogelijk last van jouw gebruik, dan ontvang je een waarschuwing. Wat kost Go Unlimited?

Type abonnementPostpaid
Prijs per maand40€
BelminutenOnbeperkt bellen
Mobiele dataOnbeperkt internet
SMS'enOnbeperkt SMS

Trouwens, hoeveel mb is onbeperkt?

Met Unlimited Data heb je in het buitenland 20 GB. Daarna betaal je € 0,0036 per MB tot je onze buiten-de-bundel limiet van € 60,50 bereikt. En nog een vraag, wat kost onbeperkt internet op je telefoon?

ProviderDagbundelPrijs
Budget Mobiel →4 GB€ 20,00
Tele2 →8 GB€ 25,00
Vodafone →10 GB€ 30,00
KPN →8 GB€ 32,50

Mensen vragen ook: hoe werkt onbeperkt internet?

Wat is onbeperkt internet? Je nooit meer druk maken over je dataverbruik. Eindeloos veel MB's gebruiken om te appen, muziek te downloaden en video's te streamen, zonder een torenhoge rekening aan het eind van de maand. Met een sim only onbeperkt internet abonnement geniet je van ultieme vrijheid!

Door Zhang

Vergelijkbare artikelen

Wat is een plus min contract? :: Hoe krijg ik Apple CarPlay in mijn BMW?
Handige links