Huis > W > Wat Betekent Amk Straattaal?

Wat betekent AMK straattaal?

AMK is een turks scheldwoord genaamd aminacodum, Je zegt het als er iets raars of geks gebeurt of gebeurt is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

En nog een vraag, hoe kort je pagina af?

Voor pagina kan de afkorting p. gebruikt worden. De meervoudsvorm pagina's kan worden afgekort als pp., bijvoorbeeld pp. Wat is de afkorting van aan de hand van? aan de hand van. aan de hand van. Voorbeelden: De scheidsrechters leiden de wedstrijden a.d.h.v. deze reglementen in goede banen en geven een score.

Dit in overweging nemend, hoe schrijf je afkortingen waarvan je de woorden altijd volledig uitspreekt?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van persoonlijke voorkeur en de context waarin de afkorting wordt gebruikt. Sommige mensen kiezen ervoor het hele woord uit te schrijven voor de duidelijkheid, terwijl anderen de afgekorte vorm gebruiken als ze dat gepaster of beknopter vinden. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen hoe een afkorting wordt geschreven op basis van het beoogde gebruik. En nog een vraag, hoe gebruik je dhr? Ik weet niet helemaal zeker wat je vraagt. Bedoel je hoe je het hulpprogramma dhr moet gebruiken? Zo ja, dan kunt u hier documentatie erover vinden: https://dhr.readthedocs.io/en/latest/

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Welke afkortingen mogen bij Wordfeud?

Wordfeud: 2 letterwoorden

  • A. ab . ad . af . ah . ai . al . ar . as . au.
  • ba . be. . bi . bo . br.
  • C. co.
  • de . do . dr.
  • eb . eg . ei . el . en . er . es . ex.
  • fa.
  • ga . ge . gi . go.
  • H. ha . he . hi . hm . ho . hu.
Hoe schrijf je Zemel? betekenis & definitie. (1999) (< Marokkaans) (straattaal) homoseksuele man. Vaak als scheldwoord: klootzak.

Wat betekent A zemmer?

Zemmer is een ander woord voor homo. Eigenlijk is het ook gewoon een scheldwoord. Wat betekent gekanteld straattaal? 2) (2013) (straattaal) beroven, stelen.

Wat betekent BGS straattaal?

In teksten (bijvoorbeeld in een SMS) worden afkortingen gebruikt. Zo staat BG voor "beau gosse" of "belle gosse", wat respectievelijk knappe of aardige jongen en knap of aardig meisje betekent, hoewel de variant BLG voor "belle gosse" ook bestaat. Het gaat hierbij niet uitsluitend om het fysieke.

Door Boswall Hong

Vergelijkbare artikelen

Hoe bereken je de Molaliteit? :: Hoe start ik een route in Google Maps?
Handige links