Huis > H > Hoeveel Kost Een Abonnement Op Netflix?

Hoeveel kost een abonnement op Netflix?

Kijk Netflix op je smartphone, tablet, smart-tv, laptop of streamingapparaat. Allemaal voor één lage prijs per maand. Abonnementen vanaf € 7,99 tot € 15,99 per maand. Geen bijkomende kosten of contracten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Dus, hoe werkt 30 dagen gratis netflix?

Je kan dertig dagen lang gratis alle series en films bekijken. De proefmaand staat gelijk aan een korting van €7,99, de prijs van het goedkoopste abonnement. Registreer je in een paar simpele stappen op Netflix.com en je krijgt gratis toegang tot alle mogelijkheden van de streamingdienst. Welke Netflix abonnementen? Je hebt de keuze uit 3 verschillende Netflix abonnementen:

  • Basic (SD) – €7,99,- p/m.
  • Standaard (HD) – €11,99,- p/m.
  • Premium (UHD) – €15,99,- p/m.

Wat kost Netflix in 2022?

Dit is een moeilijke vraag om definitief te beantwoorden omdat de prijsplannen van Netflix in de loop der jaren zijn gevarieerd en dat waarschijnlijk ook zullen blijven doen. In het algemeen lijkt het echter veilig om te zeggen dat Netflix in prijs zal blijven stijgen naarmate het nieuwe inhoud en functies toevoegt. Vanaf januari 2021 kost het basisplan van Netflix 8,99 dollar per maand, het standaardplan 13,99 dollar per maand en het premiumplan 17,99 dollar per maand. Het is redelijk om te verwachten dat deze prijzen het komende jaar of twee jaar met minstens een paar dollar zullen stijgen. Dus, hoe lang gaat een netflix kaart van 50 euro mee? Ervan uitgaande dat u betaalt voor het Basic Netflix plan, zal uw $50 kaart ongeveer 2 maanden service dekken. Dit is gebaseerd op de huidige prijs van $ 8,99 / maand voor het Basic-plan. Natuurlijk zijn prijzen onderhevig aan verandering, dus uw kaart duurt misschien niet precies 2 maanden.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Men kan zich ook afvragen: wat kost netflix in 2021?

Op 7 oktober 2021 heeft Netflix de prijzen voor Standaard en Premium abonnement verhoogd. Voor Standaard gaat de prijs met één euro omhoog naar € 11,99. De prijs voor Premium gebruikers gaat twee euro omhoog naar € 15,99. De prijs voor het Basis abonnenemt blijft onveranderd. Dus, wat is het verschil tussen standaard en premium account netflix? Het Premium abonnement is het duurste abonnement van de drie en kost €13,99 per maand na de gratis proefperiode. In tegenstelling tot het Basic en Standaard abonnement is het mogelijk om naast HD ook films en series in Ultra HD te kijken.

Hoeveel mensen kunnen Netflix kijken op 1 account?

Je Netflix-account mag op een onbeperkt aantal apparaten gebruikt worden. De enige beperking is dat je afhankelijk van het gekozen abonnement op 1, 2 of 4 schermen tegelijkertijd mag kijken. Daardoor kun je met één account toch met meerdere mensen in hetzelfde gezin kijken. Vervolgens, hoe netflix delen met anderen? Met de 'voeg een extra member toe'-optie bovenop de verschillende abonnementen die de streamingsdienst heeft, mag een account met twee mensen buiten het gezin worden gedeeld. Die krijgen dan een eigen profiel, login en wachtwoord, voor een bedrag dat minder is dan een geheel eigen Netflix-account.

Dit in overweging nemend, waar is netflix het goedkoopst?

Zoals je kunt zien, is Netflix in Zwitserland het duurst en in Turkije momenteel het goedkoopst.

Door Gaw Manila

Vergelijkbare artikelen

Waarom hapert mijn Netflix? :: Waarom laadt Netflix niet?
Handige links