Huis > I > Is Apple Tv Ondertiteld?

Is Apple TV ondertiteld?

Op een iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, smart-tv of streamingapparaat. Ga naar 'Instellingen' en kies 'Toegankelijkheid'. Kies 'Ondertiteling en bijschriften' onder 'Horen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe zet ik de gesproken ondertiteling uit?

Aan- en uitzetten gesproken ondertiteling

Gesproken ondertiteling kun je aan- en uitzetten door met de afstandsbediening het menu van de tv-ontvanger te openen. Er zal in het configuratiemenu een optie 'taalinstellingen' aanwezig zijn, waar de gesproken ondertiteling aan- en uitgezet kan worden.
Kan ik ook Netflix kijken in het buitenland? Alleen China, Syrië, de Krim en Noord Korea zijn nog niet aangesloten op het Netflix-netwerk. Op dit moment is Netflix wereld dus in bijna alle landen beschikbaar en kun je dus zonder omwegen films en series streamen (mits je een goede WiFi-verbinding hebt natuurlijk!).

Je kunt ook vragen hoe dubben afzetten?

Er zijn een paar manieren om de hoeveelheid dubbing in een monster te meten. Een gangbare methode is het gebruik van een dubbingtester, een apparaat dat de hoeveelheid dubbing in een monster meet door de tijd te meten die het duurt voordat de dubbing uit het monster is gezakt. Een andere gebruikelijke methode is het gebruik van een microscoop om een monster van de dubbing te bekijken en het aantal dubbing te tellen dat zich in een monster bevindt. Een andere gebruikelijke methode is om met een microscoop een monster van de dubbing te bekijken en het aantal aanwezige deeltjes te tellen. Kan je ondertiteling groter maken op tv? Ja, u kunt de ondertitels op TV groter maken. De meeste TV's hebben een menu-optie om de grootte van de ondertitels aan te passen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoe krijg ik tekst op tv?

Ondertiteling aanzetten

  1. Start een Nederlandstalig programma op de tv.
  2. Druk op de Teletekstknop op de afstandsbediening. Het symbool op deze knop is afhankelijk van de tv-aanbieder.
  3. Toets paginanummer 888 met de cijfertoetsen die u normaal gebruikt om naar een zender te gaan.
Wat is het lettertype van ondertiteling? Arial is prima geschikt voor ondertiteling, beter dan Helvetica. Arial is een soort helvetica, maar dan geoptimaliseerd voor het beeldscherm.

Je kunt ook vragen hoe verander ik de taal in netflix?

Netflix in de verkeerde taal?Gesproken Netflix-taal veranderen

  1. Tik of veeg op het scherm, druk op de pijl-omhoog- of pijl-omlaagknop van je televisie of op de middelste knop van je Apple TV.
  2. Je ziet nu verschillende icoontjes.
  3. Onder 'Audio' zie je in welke gesproken talen je de film of serie kunt kijken.
Kan je ook Netflix kijken in Spanje? Netflix koopt de uitzendrechten van series en films namelijk per land in. Dus als je op vakantie bent in Spanje, krijg je enkel het Spaanse aanbod te zien – en dat is dan ook nog ingesproken in het Spaans. In een land als Engeland is dat meestal minder lastig, omdat veel series Engels of Amerikaans zijn.

Hoe krijg ik Engelse ondertiteling Netflix?

Op de meeste tv's, blu-rayspelers, spelcomputers en settopboxen zie je Audio en ondertiteling al in het optievenster staan. Is dat niet het geval, dan moet je terwijl een serie of film wordt afgespeeld nog even op de pijl-omlaag drukken. Ook dan zoek je naar het Dialoog-icoontje en kun je de ondertiteling aanpassen.

Door Ashton

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen Nederlandse ondertiteling bij Netflix? :: Waarom heb ik geen Nederlandse ondertiteling bij Netflix?
Handige links