Huis > H > Hoe Netgear Installeren?

Hoe Netgear installeren?

Stap 2: voorzie de router van stroom

  1. Steek de stekker van de voeding in de achterkant van de router.
  2. Het andere uiteinde doe je in het stopcontact. De router is nu aangesloten.
  3. Zet de router aan door het 'power On/Off' knopje op de achterkant van de router in te drukken. We gaan het apparaat nu instellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Mensen vragen ook: hoe sluit je een wifi extender aan?

Sluit de repeater aan op een werkend stopcontact op de door jou gekozen locatie binnen het bereik van je bestaande wifi-dekking. Verbindt de repeater met een computer of laptop in de buurt. Doe dit door een ethernetkabel rechtstreeks van de repeater op je laptop of computer aan te sluiten. Hoe kom ik in mijn Netgear router? Voer http://www.routerlogin.net in. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van de router in. Opmerking: De gebruikersnaam is admin en het standaardwachtwoord is password. De gebruikersnaam en het wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig.

Wat kost een wifi versterker?

Een wifi versterker kost meestal tussen de 30 en 100 dollar. De prijs hangt af van de kwaliteit van de versterker en de functies die hij biedt. Sommige versterkers zijn ontworpen voor specifieke soorten wifi-netwerken, terwijl andere meer algemeen toepasbaar zijn. Hoe werkt Netgear WiFi versterker? Netgear WiFi-versterkers werken door het signaal van uw bestaande WiFi-netwerk te versterken. Ze zijn ontworpen om het bereik van uw WiFi-signaal te vergroten, zodat u een sterkere, betrouwbaardere verbinding in uw huis of kantoor krijgt. Er zijn een paar verschillende soorten Netgear WiFi versterkers, maar ze werken allemaal op dezelfde manier.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

Welke lampjes moeten branden op Netgear router?



  • Uit. Geen Ethernet-kabel aangesloten tussen router en modem.
  • Brandt groen of wit. De internetverbinding is beschikbaar.
  • Brandt (oranje).
  • Knippert wit.
Wat is het verschil tussen een wifi versterker en repeater? Een wifi versterker is een netwerkapparaat dat je wifi-signaal versterkt. Handig om je draadloze netwerk thuis een boost te geven, wanneer het bereik niet overal sterk genoeg is. Wifi-versterker wordt ook wel een WiFi-repeater, WiFi-extender of Wifi-booster genoemd. Bij allemaal gaat het om hetzelfde apparaat.

Wat moet je doen als je wifi versterker niet werkt?

De positionering van de repeater

Slechte positionering van je router kan er zelfs voor zorgen dat je helemaal geen signaal krijgt! Positionering is dus erg belangrijk. Een goede plaats voor je WiFi router op een centraal punt is essentieel (dit om het meeste bereik uit je router te halen).
Hoe kan je een wifi versterker resetten? Reset uw wifi-repeater als volgt: • Sluit eerst de repeater aan op een stopcontact en wacht tot de toestelstatusindicator (4) dimt. Druk vervolgens gedurende 5 seconden op de resetknop (2). De wifi-repeater wordt dan gereset en herstart zichzelf.

Hoe kun je inloggen op je router?

Neem de volgende stappen:

  1. Druk op Windows toets + R.
  2. Tik CMD en druk op Enter.
  3. Typ ipconfig en kijk wat er bij Default gateway staat.
  4. Vul dit nummer in de adresbalk van je browser.
  5. Achterhaal het wachtwoord en gebruikersnaam van je router.

Door Gisella

Vergelijkbare artikelen

Kan NETGEAR-router niet meer benaderen? :: Wat te doen als Netflix zwart beeld geeft?
Handige links