Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Iphone Opnieuw Installeren?

Hoe kan ik mijn iPhone opnieuw installeren?

Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in' > 'Stel opnieuw in'. Kies een optie: WAARSCHUWING: Als je de optie 'Wis alle inhoud en instellingen' kiest, wordt alle inhoud verwijderd. Zie De iPhone wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je je telefoon verkoopt?

Daar gaan we:

  1. Maak een back-up: in de cloud. Je telefoon is meer dan een apparaat om mee te communiceren.
  2. Haal je telefoonkaart(en) eruit: SIM + geheugen.
  3. Zet de telefoon terug naar fabrieksinstellingen.
  4. Maak je toestel schoon: let it shine!
  5. Maak de set origineel: zit alles erbij?
  6. Verkopen of inruilen?
Hoe verwijder ik een WhatsApp contact Samsung? De WhatsApp-app van je Android-smartphone verwijderen:
  1. Ga naar de Google Play Store.
  2. Tik linksboven op de drie streepjes.
  3. Tik op 'Mijn apps en games'.
  4. Je ziet nu een overzicht van alle apps op je telefoon.
  5. Tik op WhatsApp.
  6. Tik op 'Verwijderen' en daarna op 'OK'.

Men kan zich ook afvragen: welke apps kan ik verwijderen van mijn samsung?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van welke apps u gebruikt en of u ze wel of niet nodig hebt. Sommige apps die veilig van een Samsung-apparaat kunnen worden verwijderd, zijn echter voorgeïnstalleerde bloatware, dubbele apps en zelden gebruikte apps. Hoe annuleer je een aankoop op App Store? Als u een aankoop in de App Store moet annuleren, kunt u dat in een paar stappen doen. Open eerst de App Store-app en ga naar het tabblad Aangekocht. Zoek vervolgens de app waarvoor u de aankoop wilt annuleren en tik erop. Vanaf daar tikt u op de knop Annuleren naast de aankoopprijs. U wordt gevraagd uw annulering te bevestigen, waarna de aankoop succesvol wordt geannuleerd.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dit in overweging nemend, is mijn oude iphone geld waard?

Heb je thuis een iPhone of iPad die je niet meer gebruikt, dan is deze geld waard! Lever je oude toestel in en ontvang de waarde van je apparaat op je rekening . Geef de staat van je iPhone of iPad aan, laat je gegevens achter en stuur je toestel op of kom langs bij Rephone. Super eenvoudig! Mensen vragen ook: waar kan ik mijn oude iphone inleveren? Apple Trade-In

Via Apple Trade-In kun je je oude telefoon inruilen. Als het nog goed werkt, kan het als tweedehands toestel worden verkocht en krijg je als vergoeding een Apple Store-cadeaubon. Je mag elk Apple-apparaat inleveren: bijvoorbeeld je oude iPhone, iPad, MacBook of Apple Watch.

Wat gebeurt er als je je telefoon terugzet naar fabrieksinstellingen iPhone?

Wanneer u de fabrieksinstellingen terugzet op uw iPhone, iPad of iPod, worden alle gegevens en instellingen gewist en wordt de nieuwste versie van de iOS-, iPadOS of iPod-software geïnstalleerd. Wat is het verschil tussen iCloud en Apple ID? Apple ID is een account waarmee je toegang hebt tot alle Apple-diensten en -producten. Het is de manier waarop je je identificeert bij alle Apple-services. iCloud is een cloudopslagdienst van Apple waarmee je al je foto's, bestanden en informatie veilig kunt opslaan en overal kunt opvragen.

Men kan zich ook afvragen: waar vind ik mijn apple id op mijn iphone?

De apple id vind je in de instellingen van je iphone.

Door Emeline Anton

Vergelijkbare artikelen

Hoe deblokkeer ik mijn iCloud? :: Hoe haal je Activeringsslot weg?
Handige links