Huis > W > Wat Doet De Nfo?

Wat doet de NFO?

De Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) is de organisatie van en voor de professionele, Nederlandse fruittelers. De NFO behartigt de belangen van fruitteeltondernemers met als bijzondere aandachtspunten: gewasbescherming, sociaaleconomische kwesties, marktgerelateerde onderwerpen en kennis en innovatie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Mensen vragen ook: wat is de nederlandse gemeente met het grootst aantal hectare in gebruik voor fruitteelt?

NFO meldt dat hoewel de gemeente Buren licht blijft inlopen op de gemeente Borsele, Borsele nog steeds de grootste fruitteeltgemeente van Nederland is. Na een aantal jaren van daling nam het fruitareaal in Borsele in 2018 weer licht toe tot in totaal 1.601 ha fruit in vollegrond. Is fruitteelt akkerbouw? teelt van fruit; agrarische sector die zich met de fruitteelt bezighoudt. Voorbeelden: De hoge bodemvruchtbaarheid in Haspengouw is ideaal voor akkerbouw en het gebied is zeer geschikt voor fruitteelt.

Hoeveel fruittelers zijn er in Nederland?

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek waren er in 2016 9.700 fruittelers in Nederland. Is fruitteelt landbouw? Fruitteelt is een vorm van landbouw waarbij fruit wordt geteeld. Dit kan op kleine schaal gebeuren, zoals in een huis tuin, of op grote schaal, zoals in een commerciële boomgaard. Fruittelers telen gewoonlijk een verscheidenheid aan fruit en kunnen ook groenten, kruiden en andere planten telen.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Waar valt fruitteelt onder?

Fruitteelt is de tak van tuinbouw die zich bezighoudt met het telen van fruit. Er zijn vele soorten fruit, bijvoorbeeld appel, peer, druif, sinaasappel, banaan en doerian. Wat zijn vruchtbomen? 2 definities op Encyclo Een gekweekte boom waaraan fruit groeit. Bijvoorbeeld appelboom en perenboom.

Wat is de agrarische sector?

Binnen de agrarische sector onderscheiden we: veehouderijen, glastuinbouwbedrijven, akkerbouwbedrijven (open teelt), bedrijven die telen in gebouwen (bedekte teelt) en loonwerkbedrijven. Daarnaast komt het voor dat een losse opslag van mest een inrichting is. Dienovereenkomstig, wat zijn de nadelen van landbouw? Nadelen/kosten: door de lagere opbrengst is het verlies aan stikstof per kilo voedsel misschien wel hoger. Context: Biologische bedrijven die grote hoeveelheden dierlijke mest gebruiken, hebben een grotere negatieve invloed op de waterkwaliteit dan degenen die werken met stikstofbindende gewassen als bemesting.

Trouwens, wat is de commerciële landbouw?

Commerciële landbouw is landbouw waarbij de producten voor de verkoop bestemd zijn.

Door Corkhill Graise

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel ton appels per hectare? :: Heb je voor NFC internet nodig?
Handige links