Huis > H > Hoe Maak Je Een Nieuw Gmailadres Aan?

Hoe maak je een nieuw Gmailadres aan?

Een Gmail-account maken

  1. Ga naar de pagina waarop je een Google-account kunt maken.
  2. Volg de stappen op het scherm om je account in te stellen.
  3. Log met dit account in bij Gmail.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe krijg ik een tweede e-mailadres?

Dit werkt als volgt.

  1. Ga naar jouw Gmail.
  2. Klik rechtsboven op het tandwiel en kies voor Alle instellingen bekijken.
  3. Open het tabblad Accounts en import.
  4. Kies voor Nog een e-mailadres toevoegen.
  5. Vul een naam.
Kun je je Gmail adres veranderen? Als je je e-mailadres wilt wijzigen, meld je je aan voor een nieuw e-mailadres. Nadat je je hebt aangemeld voor een nieuw e-mailadres, kun je je e-mails en contacten overzetten van je oude adres naar het nieuwe adres.

En nog een vraag, kun je meerdere google accounts hebben?

Ja, u kunt meerdere Google-accounts hebben. U kunt meerdere accounts gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals voor privé en werk. Volg deze stappen om een nieuw Google-account toe te voegen of te maken:
1. Ga naar de startpagina van Google Accounts.
2. Klik op de link 'Account maken'.
3. Voer de vereiste informatie in.
4. Klik op de knop "Volgende stap".
5. Volg de resterende stappen om het aanmaken van uw account te voltooien. Trouwens, is een gmail account hetzelfde als een google-account? Nee, een Gmail-account is niet hetzelfde als een Google-account. Een Gmail-account is een e-mailaccount dat wordt gehost door Google en gebruikmaakt van het domein @gmail.com. Een Google-account is een account dat u toegang geeft tot verschillende Google-services, zoals Gmail, YouTube en Google Drive. U kunt een Google-account aanmaken met of zonder Gmail-account.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoeveel aliassen in Gmail?

Een e-mailalias toevoegen voor een gebruiker

U kunt voor elke gebruiker maximaal 30 aliassen toevoegen, zonder extra kosten. ga naar stap 5 hieronder. Log in bij de Google Beheerdersconsole. Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).
Men kan zich ook afvragen: kun je 2 e-mailadressen hebben? Als je bent ingelogd op je hoofdemailadres, kun je mailadressen toevoegen. Log eerst in op je Gmail-account. Klik rechtsbovenin op het pijltje naast je email adres. Klik op 'account toevoegen'.

Kan ik 2 mailadressen hebben?

Met Gmail kan je eenvoudig meerdere accounts en e-mailadressen koppelen via de ingebouwde functionaliteiten. Je hebt dus geen add-ons of betaalde plugins nodig. Trouwens, hoe koppel je e-mailadressen aan elkaar? Log in via de website en ga naar 'Instellingen'. Vervolgens kiest u de tab 'Emailadressen'. Hier vindt u het kopje 'E-mail aliassen'. Vul het e-mailadres wat u wilt koppelen in en bevestig via de mail die u op dit adres ontvangt.

Men kan zich ook afvragen: kan ik gmail opnieuw installeren?

Gmail opnieuw instellen

Ga op je Android-smartphone naar Instellingen / Apps / Alle apps / Gmail en druk bovenaan de lijst op de knop Nu stoppen en daarna op Uitschakelen. Vervolgens worden de fabrieksinstellingen van de Gmail-app hersteld.

Door Chucho

Vergelijkbare artikelen

Kan ik twee mailadressen hebben? :: Hoe tweede e-mailadres aanmaken?
Handige links