Huis > W > Welke Dag Nieuwe Euphoria Aflevering?

Welke dag nieuwe Euphoria aflevering?

Maar als je ouder wordt, begin je te begrijpen dat niets echt voor altijd is. En dat iedereen van wie je houdt, uit je leven kan verdwijnen." Het tweede seizoen van Euphoria mogen we zondag 9 januari 2022 verwachten op HBO Max, maandag 10 januari op Streamz.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Mensen vragen ook: hoeveel aflevering heeft seizoen 2 euphoria?

SeizoenAantal afleveringenOriginele uitzenddatum
18 – 4 augustus 2019
Specials26 december 2020 – 24 januari 2021
Waar gaat Euphoria seizoen 2 over? De serie vertelt het verhaal van de 17-jarige Rue, die na een overdosis haar zomer doorbrengt in rehab maar terugkeert naar school zonder enige intentie om clean te blijven. Niet dat Rue geen andere persoon wil zijn.

Waar kan ik Euphoria kijken 2022?

Er is geen vaste releasedatum voor de film Euphoria 2022. Er wordt echter gespeculeerd dat de film eind 2022 uitkomt. Daarvan, wat is aflevering 1 van euphoria? Aflevering 1 van Euphoria is de proefaflevering van de HBO-televisieserie Euphoria. De aflevering is geschreven en geregisseerd door Sam Levinson, en uitgezonden op 16 juni 2019. De aflevering introduceert de personages en het uitgangspunt van de serie, het volgen van de zeventienjarige Rue Bennett (Zendaya) als ze terugkeert naar huis van rehab en probeert zich opnieuw aan te passen aan het leven. De aflevering introduceert ook Rue's vrienden, Jules Vaughn (Hunter Schafer) en Nate Jacobs (Jacob Elordi), evenals haar zus Gia Bennett (Storm Reid).

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Dus, hoeveel seizoenen zijn er van euphoria?

Euphoria - Seizoen 2 (2022) Waar kun je Euphoria kijken? De streamingdienst HBO Max komt naar Nederland en dus kun je vanaf 8 maart ein-de-lijk Euphoria kijken in Nederland.

Men kan zich ook afvragen: hoeveel kijkers heeft euphoria?

Variety meldt dat HBO heeft gedeeld dat Euphoria - de coming-of-age drama serie met Zendaya - nu gemiddeld 16,3 miljoen kijkers heeft per aflevering. Trouwens, waar kan je euphoria kijken in belgie? Hoewel HBO niet van plan is om de tussentijdseafleveringen buiten Amerika uit te zenden, kan je in België toch meegenieten. Al vanaf 5 december kan je namelijk via Streamz de eerste van de twee speciale in-between-seasons afleveringen bekijken. Dat is zelfs een dag voor de officiële release datum.

Bovendien, wat staat er op hbo?

HBO

Wat kun je allemaal zien?

  • Game of Thrones.
  • The Sopranos.
  • Westworld.
  • Watchmen.
  • Band of Brothers.
  • Friends.
  • Sex and the City.
  • Succession.

Door Ocana Ghane

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik HBO kijken? :: Wat zijn de beste series van Netflix?
Handige links