Huis > W > Wat Is Er Veranderd In Whatsapp?

Wat is er veranderd in WhatsApp?

In eerste instantie zal je geen toegang meer hebben tot je lijst met chats. Je zal wel nog inkomende telefoon- en video-oproepen kunnen beantwoorden. Een paar weken later zal de app zo goed als onbruikbaar worden: je zal geen oproepen en berichten meer ontvangen via WhatsApp op je telefoon.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Wat gebeurt er als je WhatsApp niet bijgewerkt?

Wat gebeurt er met niet-ondersteunde telefoons? Op de betreffende telefoons kan WhatsApp na de deadline nog wel worden gebruikt. De app blijft gewoon op je toestel staan en start als vanouds op - al krijgt hij in de toekomst geen updates meer. Je bent de klos zodra je WhatsApp verwijdert en moet herinstalleren. Men kan zich ook afvragen: hoe kan je whatsapp bijwerken? WhatsApp op Android updaten

  1. Open Play Store.
  2. Klik op de menuknop.
  3. Kies 'Mijn apps en games'.
  4. Kies dan 'Geïnstalleerd'.
  5. Zoek en kies WhatsApp Messenger.
  6. Druk op 'Meer lezen' en scrol naar beneden.
  7. Controleer onder App-info welke versie je gebruikt.

Welke telefoon geen WhatsApp in 2021?

Dit is een moeilijke vraag om definitief te beantwoorden omdat het grotendeels afhangt van persoonlijke voorkeuren. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan een telefoon waarop geen WhatsApp is geïnstalleerd, terwijl anderen een telefoon zonder WhatsApp minder functioneel vinden. In het algemeen is het echter waarschijnlijk dat de meeste mensen de voorkeur geven aan een telefoon waarop WhatsApp is geïnstalleerd. Vervolgens, wat verandert er bij whatsapp 2021? WhatsApp zal zich in 2021 blijven ontwikkelen om gebruikers meer functies en betere beveiliging te bieden. Enkele van de veranderingen die naar verwachting in 2021 naar WhatsApp komen zijn:
1. Verbeterde beveiligingsfuncties: WhatsApp werkt voortdurend aan het verbeteren van de beveiliging van zijn platform en in 2021 kunnen we verwachten dat er nog meer beveiligingsfuncties worden toegevoegd. Denk hierbij aan zaken als end-to-end-encryptie voor alle chats, maar ook aan extra maatregelen om te voorkomen dat WhatsApp wordt gebruikt om verkeerde informatie te verspreiden.
2. Meer functies voor bedrijven: WhatsApp wordt steeds vaker gebruikt door bedrijven als een manier om te communiceren met klanten en opdrachtgevers. In 2021 kunnen we verwachten dat er meer functies worden toegevoegd die het voor bedrijven nog makkelijker maken om WhatsApp te gebruiken als communicatiemiddel. Hierbij valt te denken aan zaken als de mogelijkheid om geautomatiseerde berichten te versturen en de mogelijkheid om te integreren met andere zakelijke tools.
3. Betere ondersteuning voor groepschats: Groepschats zijn een populaire functie op WhatsApp en in 2021 kunnen we nog betere ondersteuning hiervoor verwachten. Dit kan dingen omvatten als verbeterde meldingen voor wanneer nieuwe berichten worden ontvangen, evenals de mogelijkheid om groepen gemakkelijker te dempen of te verlaten.
4. Meer personaliseringsopties: Met WhatsApp kunnen gebruikers hun chats personaliseren met verschillende kleuren, lettertypes en emoji. In 2021 kunnen we verwachten dat er nog meer personaliseringsopties worden toegevoegd, waardoor gebruikers nog meer controle krijgen over de manier waarop hun chats eruitzien.
5. Nieuwe functies voor WhatsApp Web: WhatsApp Web is een versie van WhatsApp die op een computer kan worden gebruikt. In 2021 kunnen we verwachten dat er nieuwe functies worden toegevoegd aan WhatsApp Web die het nog nuttiger maken voor mensen die WhatsApp op hun computer moeten gebruiken. Dit zou onder meer de mogelijkheid kunnen inhouden om spraak- en videoberichten te versturen, evenals verbeterde ondersteuning voor groepschats.

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Dit in overweging nemend, waarom is whatsapp onveilig?

We hebben in 2016 end-to-end-encryptie. toegepast in de gehele app, waardoor oproepen, berichten, foto's, video's en spraakberichten alleen worden gedeeld met de bedoelde ontvanger. Niemand anders, zelfs wij niet, kan ze lezen. Bovendien, hoe nieuwe voorwaarden accepteren whatsapp? Tik op het WhatsApp-pictogram op je beginscherm om de app te openen. 2. Servicevoorwaarden lezen: Lees de servicevoorwaarden en het privacybeleid. Tik dan op akkoord en doorgaan om de voorwaarden te accepteren.

Dienovereenkomstig, hoe lang duurt de whatsapp storing?

Hoelang duurt een storing bij WhatsApp? Afhankelijk van het probleem is een storing bij WhatsApp snel verholpen. Meestal wordt het binnen een paar uur als opgelost. Ook platformen als Facebook, Messenger en Instagram kunnen te maken hebben met een storing. Hoe WhatsApp backup terugzetten? Je back-up herstellen:

  1. Zorg dat je nieuwe Android-apparaat is gekoppeld aan het Google-account waarop je back-up is opgeslagen.
  2. Installeer en open WhatsApp en verifieer je nummer.
  3. Zodra je hierom wordt gevraagd, tik op HERSTELLEN om je chats en media vanuit Google Drive te herstellen.

Dit in overweging nemend, hoe lang duurt update whatsapp?

In de nieuwe release (voorlopig helaas alleen nog voor Android gebruikers) wordt dit aangepast naar 68 minuten en 16 seconden om verzonden berichten zowel op je eigen smartphone als op die van een ontvanger te verwijderen.

Door Edmanda Hsu

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik mijn WhatsApp niet updaten? :: Is Snapchat te vertrouwen?
Handige links