Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Whatsapp Niet Updaten?

Waarom kan ik mijn WhatsApp niet updaten?

Als je WhatsApp niet kunt installeren vanwege onvoldoende ruimte op je apparaat, probeer dan de gegevens en cache van Google Play Store te wissen: Ga naar Instellingen op je apparaat en tik op Apps en meldingen > Google Play Store > Applicatie-info > Opslag > CACHE LEGEN.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe kan ik mijn apps updaten?

Een Android-app updaten

  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren. Apps waarvoor een update beschikbaar is, hebben het label Update beschikbaar.
  4. Tik op Updaten.
En nog een vraag, is whatsapp volledig gratis? WhatsApp is helemaal gratis te gebruiken en beschikbaar voor iOS, Android en Windows Phone. Verder is er een desktop versie voor Windows en macOS en is er een webversie. Snel even iemand appen.

Welke toestellen geen WhatsApp meer?

WhatsApp is niet langer beschikbaar op de volgende apparaten:
- BlackBerry OS en BlackBerry 10
- Nokia Symbian S60
- Nokia S40
- Windows Phone 8.0 en 8.1
- Android 2.1 en 2.2
- iOS 6 en 7 Welke telefoon geen WhatsApp meer? De iPhone 3G en eerdere modellen hebben geen WhatsApp meer.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Bovendien, kan whatsapp op elke telefoon?

Die app moet altijd met de desktop-app in verbinding staan en werkt anders niet. WhatsApp is namelijk gekoppeld aan één enkel telefoonnummer en kan dus ook niet tegelijk op twee verschillende telefoons of tablets gebruikt worden. Wat dit betreft, wat is het verschil tussen signal en whatsapp? Signal heeft minder functies dan WhatsApp en is daarmee dus iets kaler. De app is beschikbaar op iOS, Android en desktop. Gebruikers kunnen elkaar foto's, video's, links en andere bestanden sturen.

Dit in overweging nemend, wat zijn de gevaren van whatsapp?

Ja! WhatsApp maakt gebruik van end-to-end-encryptie waardoor je berichten veilig worden verzonden. Anderen kunnen dus niet zomaar zien wat jij naar mensen stuurt. Daarmee maken we in Nederland gebruik van een veilige app om dagelijks mee te communiceren. En nog een vraag, welke gegevens deelt whatsapp? De gegevens die we delen met de andere Meta-bedrijven omvatten je acccountregistratiegegevens (zoals je telefoonnummer), transactiegegevens (bijvoorbeeld als je Facebook Pay of Facebook-winkels gebruikt in WhatsApp), servicegerelateerde gegevens, gegevens over hoe je omgaat met bedrijven als je onze Diensten gebruikt,

Kun je via WhatsApp opgelicht worden?

Maak kopieën van uw bankafschriften en leg alle communicatie vast die u via WhatsApp had met de dader. Hoe u dat doet, leest u op Internetsporen.nl. Doe aangifte als u slachtoffer bent van WhatsApp-oplichting. Met uw aangifte kan de politie de dader proberen te vinden.

Door Hardin Viker

Vergelijkbare artikelen

Heeft WhatsApp een nieuwe update? :: Wat is er veranderd in WhatsApp?
Handige links