Huis > H > Heeft Whatsapp Een Nieuwe Update?

Heeft WhatsApp een nieuwe update?

Je kunt WhatsApp gemakkelijk updaten vanuit de appstore van je apparaat. Als je een bericht hebt ontvangen dat niet wordt ondersteund door de versie van WhatsApp die jij hebt, dan moet je de app updaten. We moedigen je aan altijd de nieuwste versie van WhatsApp te gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Hoe WhatsApp updaten op iPhone?

Open de App Store en scrol helemaal naar beneden. Tik op 'Account'. Tik op 'Updates'. Tik op 'Werk bij' naast een app om alleen die app bij te werken of tik op 'Werk alle bij'. Wat is de meest recente versie van WhatsApp? Op deze manier ben je al een bètatester. Als u dit heeft gedaan, moet u de meest recente versie van de beschikbare applicatie downloaden. Ga dan naar de Play Store. Daar, in het WhatsApp-profiel, kun je zien dat je al een bètatester bent, onder de naam van de applicatie.

Vervolgens, wat gebeurt er als je whatsapp niet bijgewerkt?

Als je WhatsApp niet bijwerkt, mis je mogelijk nieuwe functies en bugfixes. Bovendien kun je WhatsApp mogelijk niet gebruiken als het besturingssysteem van je telefoon niet wordt ondersteund door de huidige versie van WhatsApp. Dus, hoe kan ik whatsapp geschiedenis terughalen? Er zijn een paar manieren om de WhatsApp-geschiedenis terug te halen. Eén manier is het gebruik van een WhatsApp-back-uptool zoals WhatsApp Extractor. Deze tool kan WhatsApp-berichten van je iPhone of Android-toestel halen. Een andere manier is het gebruik van een WhatsApp hersteltool zoals Dr.Fone for WhatsApp. Deze tool kan verwijderde WhatsApp-berichten van je iPhone of Android-toestel herstellen.

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Dus, welke telefoon geen whatsapp in 2021?

Welke telefoons werken straks niet meer met WhatsApp? Als jouw Android op Androidversie 4.1 (Jelly Bean) of hoger, dan zit je goed. Voor alle telefoons met een oudere Androidversie, dus Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich), stopt per 1 november 2021 de WhatsApp-ondersteuning. Waarom kan ik mijn WhatsApp niet updaten? Als je WhatsApp niet kunt installeren vanwege onvoldoende ruimte op je apparaat, probeer dan de gegevens en cache van Google Play Store te wissen: Ga naar Instellingen op je apparaat en tik op Apps en meldingen > Google Play Store > Applicatie-info > Opslag > CACHE LEGEN.

Dus, waar vind ik mijn updates?

De nieuwste beschikbare Android-updates downloaden

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik onderaan op Systeem. Systeemupdate.
  3. Je ziet de updatestatus. Volg de stappen op het scherm.
Hoe kan ik mijn apps updaten? Je apps updaten
  1. Tik op 'Play-Store'.
  2. Tik op de drie streepjes die onder elkaar staan.
  3. Tik op 'Mijn apps en games'.
  4. Er wordt gecontroleerd of updates beschikbaar zijn.
  5. Bij 'Geen updates beschikbaar' zijn al je apps up-to-date.
  6. Zijn er updates beschikbaar? Kies dan of je alles wilt updaten of per app een update uitvoert.

Wat is er veranderd in WhatsApp?

In eerste instantie zal je geen toegang meer hebben tot je lijst met chats. Je zal wel nog inkomende telefoon- en video-oproepen kunnen beantwoorden. Een paar weken later zal de app zo goed als onbruikbaar worden: je zal geen oproepen en berichten meer ontvangen via WhatsApp op je telefoon.

Door Annecorinne

Vergelijkbare artikelen

Welke Microsoft versie heb ik? :: Waarom kan ik mijn WhatsApp niet updaten?
Handige links