Huis > H > Hoe Verander Je De Wifi Op Chromecast?

Hoe verander je de wifi op Chromecast?

Open je Google Home app en selecteer de Chromecast (bijvoorbeeld “Woonkamer tv”) waarvan je het wifi-netwerk wilt veranderen. Druk op het tandwiel-icoontje rechtsboven, en tik bij de wifi-instellingen “Netwerk vergeten” aan. Hierna kun je door de bovenstaande stappen te volgen een nieuw wifi-netwerk instellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik weer wifi op mijn mobiel?

Met de instellingen-app op je toestel kun je netwerken toevoegen, delen of vernietigen. Het internet. Als u van netwerk wilt wisselen, tikt u op een netwerknaam. U kunt de netwerkinstellingen wijzigen door op het netwerk te tikken.

Waarom kan mijn Chromecast niet verbinden met wifi?

Zorg dat de nieuwste software op je router draait. Reset je Chromecast door de stekker uit het stopcontact te halen en 30 seconden te wachten voordat je de stroomkabel weer aansluit. Reset je modem of router door de instructies van de fabrikant van je apparaat te volgen. Trouwens, welke wifi gebruikt mijn chromecast? Andere oplossing is het gebruik van de Chromecast app op je smartphone of tablet. Kies via 'apparaten' de Chromecast die je wilt aanpassen. Je krijgt dan een overzicht van alle instellingen, waaronder het WIFI netwerk waarmee de Chromecast verbonden is.

Bovendien, waarom kan ik geen verbinding maken met wifi?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen verbinding kunt maken met wifi. Zorg ervoor dat u binnen het bereik van een wifi-signaal bent en dat uw apparaat is ingesteld om verbinding te maken met wifi. Als die twee dingen kloppen, dan is het mogelijk dat het wifi-netwerk plat ligt of dat uw apparaat niet compatibel is met het netwerk. Kan niet meer streamen naar Chromecast? Als je problemen hebt met streamen naar je Chromecast, zijn er een paar dingen die je kunt proberen:
1. Start uw Chromecast opnieuw op. Hierdoor wordt uw verbinding gereset en kunnen eventuele problemen worden opgelost.
2. Controleer uw internetverbinding. Chromecast heeft een sterke en stabiele internetverbinding nodig om goed te kunnen werken.
3. Werk uw Chromecast-firmware bij. Chromecast brengt regelmatig updates uit die de prestaties kunnen verbeteren en bugs kunnen verhelpen.
4. Start uw router opnieuw op. Dit reset uw internetverbinding en kan eventuele problemen verhelpen.
5. Controleer op interferentie. Als er andere apparaten in uw huis zijn die dezelfde frequentie gebruiken als uw Chromecast, kan dit interferentie veroorzaken. Probeer apparaten in de buurt uit te schakelen die storing kunnen veroorzaken.
Als u nog steeds problemen hebt met streamen naar uw Chromecast, moet u mogelijk contact opnemen met de klantenservice.

Gerelateerde artikelen

Hoe verander je hoofdscherm?

Met de knop identificeren kunt u zien welk scherm het nummer heeft gegeven. Als u een andere monitor als hoofdscherm wilt aanwijzen, klikt u eenmaal op de monitor die u wilt wijzigen en vinkt u het vakje aan naast Deze monitor als hoofdscherm instellen.

Waar zit de reset knop op Chromecast?

Vanaf het Chromecast-apparaat

Terwijl de Chromecast is aangesloten op de tv en de voeding, houd je de knop op de achterkant van de Chromecast ingedrukt. Het ledlampje gaat geel knipperen. Als het ledlampje wit brandt, laat je de knop los. Daarna wordt de Chromecast gereset.
Mensen vragen ook: hoe koppel ik mijn telefoon aan chromecast? Maak handmatig verbinding met de Service Set Identifier (SSID) van je Chromecast.

  1. Open op je telefoon de app Instellingen tik op Wifi. maak verbinding met de SSID van je Chromecast.
  2. Open de Google Home-app en probeer je apparaat opnieuw in te stellen.

Waarom kan ik niet meer casten naar tv?

Als u problemen ondervindt met het casten van video via de ingebouwde Chromecast-functionaliteit (voorheen Google Cast) naar uw Android TV, controleert u of u de nieuwste versie van de Google Cast-receiver gebruikt. Kun je ook gewoon tv kijken met Chromecast? Je kunt een Chromecast overal installeren waar je wilt. In een andere woning, reset je de Chromecast en stel je hem opnieuw in, in een vakantiehuisje gebruik je jouw smartphone als hotspot of als je veel reist neem je je eigen wifi mee in de vorm van een travel router.

Kan geen verbinding maken met wifi Controleer of je netwerknaam en je wachtwoord correct zijn?

Als andere apparaten ook geen verbinding met het wifi-netwerk of met internet kunnen maken, start je de router opnieuw op.

  • Koppel de wifi-router los om deze opnieuw op te starten.
  • Check of de lampjes van de router helemaal uit zijn nadat je de router hebt ontkoppeld.

Door Patrizia Broeker

Vergelijkbare artikelen

Waar Xbox Series X op voorraad? :: Wat betekent deze emoji ?
Handige links