Huis > W > Wat Betekent Deze Emoji ?

Wat betekent deze emoji ?

Betekenis en Beschrijving

De betekenis van emoji-symbool is lachend gezicht met hartjes, het is gerelateerd aan dol, hartjes, smoor, verliefd, het kan worden gevonden in emoji-categorie: "😂 Smileys en emotie" - "😍 gezicht onverminderde".

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat dit betreft, wat betekent 😎?

😎Betekenis en Beschrijving

Een zelfverzekerde glimlachende uitdrukking met een zonnebril 🕶️ . Het kan de betekenis van zelfvertrouwen, koelte of plezier uitdrukken, en het kan ook de betekenis van op het strand zijn uitdrukken. Het is vergelijkbaar met deze emoji 🤓 , maar het heeft verschillende betekenissen.
Waar vind ik emoticons? Druk op het toetsenbord tegelijk de Windows-toets (met Windows-logo) en de toets met een punt in. Een venster met alle beschikbare emoticons toont. Klik op het gewenste plaatje. Het plaatje staat in de tekst.

Wat dit betreft, wat betekent dit 😶?

Deze vraag is moeilijk te beantwoorden zonder meer context. Hoe typ je een zonnetje? Om zonneschijn te typen, kunt u het Unicode-codepunt U+263C gebruiken, dat het codepunt is voor de emoji WITTE ZON MET STRALEN. U kunt ook de HTML-entiteit ☀ gebruiken, die de entiteit is voor dezelfde emoji.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Hoe krijg je smileys in Outlook?

Klik op de plek in de tekst waar de emoji moet komen. Er zijn twee manieren om een emoji te plaatsen: Klik bovenaan de mail op het tabblad Invoegen > Emoji. Druk op het toetsenbord tegelijk de Windows-toets (met Windows-logo) en de toets met de punt in. Trouwens, kan ik zelf een emoji maken? Emoji Builder is een webapp die je het beste in de browser op de desktop kunt gebruiken. Daarna sla je de emoji op en gebruik je 'm in je favoriete chatprogramma. Als plaatje, dat dan weer wel. Je kunt de afbeelding niet als sticker midden in een chat gebruiken.

Dienovereenkomstig, wat betekent 🔒?

🔒️Betekenis en Beschrijving

Het betekent over het algemeen een slot in het echte leven, en het kan ook een openbare sleutel of een privésleutel in de internetinformatie-industrie betekenen, wat vergrendeling, beveiliging, privacy en geheim betekent. Het kan ook staan voor veilige software en versleutelde bestanden.
Wat betekent 😵 💫? De betekenis van emoji-symbool 😵‍💫 is gezicht met spiraalvormige ogen, het is gerelateerd aan duizelig, gehypnotiseerd, probleem, spiraalvormig, wow, het kan worden gevonden in emoji-categorie: "😂 Smileys en emotie" - "🤧 face-onwel".

Dit in overweging nemend, wat betekent deze emoji 😬?

😬Betekenis en Beschrijving

Met ronde ogen, wijd open mond naar beneden gericht terwijl al zijn tanden bloot kwamen te liggen. Het kan vervelende, nerveuze, verrassende emoties uitdrukken. Sommige mensen gebruiken het om een nep-lach te tonen, in een poging om verlegenheid te verbergen.

Door Jahdiel Desimoni

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander je de wifi op Chromecast? :: Is er een nieuwe versie van WhatsApp?
Handige links