Huis > H > Hoeveel Euro Kost Een Nintendo Kaart?

Hoeveel euro kost een Nintendo kaart?

Gemakkelijk te gebruiken

Het gebruik van de kaarten kost verder geen geld: met een Nintendo eShop Card van € 15 kun je gewoon € 15 aan je tegoed toevoegen. Ga naar onze pagina Games kopen voor meer informatie over hoe je software kunt kopen in de Nintendo eShop.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Trouwens, wat kun je doen met een nintendo gift card?

Met een Nintendo eShop Card kun je tegoed toevoegen aan je Nintendo eWallet-saldo. Je kunt hiermee spellen, extra's, apps en meer kopen in de Nintendo eShop. Wat dit betreft, waar kan ik een nintendo eshop card kopen? Nintendo eShop Cards zijn beschikbaar in Europa, bij allerlei lokale winkeliers.

Hoe krijg je geld op je Nintendo switch?

Er zijn een paar manieren om geld op je Nintendo Switch te krijgen. De meest gebruikelijke manier is om een Nintendo eShop-kaart te kopen bij een winkel en deze in te wisselen op je console. Je kunt ook geld aan je account toevoegen door een creditcard of PayPal-rekening te koppelen. Ten slotte kun je, als je een Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebt, dat account gebruiken om games en andere content in de Nintendo eShop te kopen. En nog een vraag, kan je nintendo ds spellen spelen op de switch? Nee, Nintendo DS-spellen kunnen niet worden gespeeld op de Nintendo Switch. De Switch gebruikt cartridges genaamd "GameCards" die vergelijkbaar zijn met de cartridges die de Nintendo 3DS gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Vervolgens, hoe betaal je in de nintendo eshop?

Als je fysieke producten in de My Nintendo Store koopt, kun je met creditcard of (deels) met My Nintendo Store-vouchers betalen. Elke betaalmogelijkheid zal door ons gecontroleerd worden tijdens het afrekenen. Wat is Nintendo eShop card? Nintendo eShop Cards zijn een snel, gemakkelijk en veilig alternatief voor creditcards, wanneer je games en andere content in de Nintendo eShop op de Wii U, de verschillende Nintendo 3DS-systemen of de officiële website van Nintendo* wilt kopen.

Hoeveel kost een Nintendo eShop card?

Dit Nintendo tegoed kun je gebruiken voor aankopen in de online Nintendo shop. Je hebt de keuze uit de volgende cadeaubonnen: Nintendo eShop Card 15 euro. Nintendo eShop Card 25 euro. Hoelang is een Nintendo eShop kaart geldig? Het eShop tegoed is onbeperkt geldig!

Daarvan, wat is de switch code?

Vriendcodes zijn nummers die worden uitgegeven aan gebruikers op de Nintendo Switch die zijn gekoppeld aan Nintendo-accounts. Je kunt vriendcodes gebruiken om vriendschapsverzoeken te sturen op de Nintendo Switch. Als je je vriendcode wijzigt, moet je 30 dagen wachten voordat je de code weer kunt wijzigen.

Door Ianthe

Vergelijkbare artikelen

Wat is Nintendo lidmaatschap? :: Hoeveel controllers kunnen er op een Switch?
Handige links