Huis > W > Wat Kost Een Nintendo Online Abonnement?

Wat kost een Nintendo online abonnement?

Nintendo Switch Online is het in 2018 gestarte online ecosysteem van Nintendo. Een jaarabonnement op deze dienst kost je op moment van schrijven zo'n €19,99 (of €34,99 voor een familie abonnement).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je online een boek lezen?

Je kunt een boek vinden via OnlineBibliotheek.com/e-books. Kies de knop met de tekst 'Boek lenen'. Kies de optie 'Online lezen'. U kunt direct beginnen met lezen als de online reader opent.

Dienovereenkomstig, hoeveel kost nintendo switch online per maand?

De Nintendo Switch Online-ledenservice gaat 3,99 euro per maand kosten. Een periode van drie maanden kost je 7,99 euro, terwijl een volledig jaar flink goedkoper is met een bedrag van 19.99 euro. Wat kost Nintendo Switch Online uitbreidingspakket? Te hoge kosten voor Switch Online uitbreiding

Nintendo geeft je twee mogelijkheden. Een abonnement voor alleen Switch Online voor 19,99 euro per jaar of een abonnement voor Switch Online en de uitbreiding van de oude games er bovenop voor 39,99 euro per jaar.

Hoe krijg je Nintendo online?

Om Nintendo online te kunnen spelen, moet je een Nintendo-account aanmaken en een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kopen. Zodra je beide dingen hebt, kun je je Nintendo Switch-console met het internet verbinden en online gaan spelen. Dit in overweging nemend, is een nintendo switch account gratis? Er is niet één antwoord op deze vraag, aangezien Nintendo Switch-accounts voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt, waarvan sommige een abonnement of aankoop vereisen. Een Nintendo Switch-account is bijvoorbeeld vereist om toegang te krijgen tot online multiplayerfuncties voor compatibele spellen. Een Nintendo Switch Online-lidmaatschap is ook vereist om bepaalde online functies voor Nintendo Switch te gebruiken, zoals de Nintendo eShop en de Nintendo Switch Parental Controls-app.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Wat kan je met een Nintendo Switch abonnement?

Met een betaald lidmaatschap kunnen Nintendo Switch Online-leden genieten van diverse voordelen, zoals online spelen, de opslagcloud en meer!

  • Deel het plezier online.
  • Speel klassieke NES- en Super NES-games.
  • Exclusieve aanbiedingen voor leden.
Kan je online spelen met Nintendo Switch? Geniet van competitieve en coöperatieve online-gaming

Als je lid wordt van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice, kun je in ondersteunde games spelen met of tegen vrienden die ver weg wonen, of met of tegen rivalen van over de hele wereld.

Hoelang heb ik nog Nintendo online?

Tik op je profielafbeelding in de hoek rechtsboven om toegang te krijgen tot je accountinformatie. Ga aan de linkerkant van het scherm naar NINTENDO SWITCH ONLINE om je huidige Nintendo Switch Online-lidmaatschap te zien en de verloopdatum. Je kunt ook vragen welke spellen switch online? Switch Onlinegames

Nintendo Switch Online lijst met gratis klassieke games voor het VK, de EU en de VS (vanaf ):

  • Avonturen van Lolo.
  • Ballongevecht.
  • Basketbal.
  • Blaster Master (+ SP-versie)
  • Stadsverbinding.
  • Clu Clu Land.
  • Crystalis.
  • Dig-Dug II.

Dienovereenkomstig, wat is switch uitbreidingspakket?

Met een Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket-lidmaatschap kun je klassieke Nintendo 64-games, zoals Super Mario 64 en The Legend of Zelda: Ocarina of Time, spelen op je Nintendo Switch. Bepaalde games, zoals Mario Kart 64, zijn ook lokaal en online te spelen met maximaal vier spelers tegelijk.

Door Lindly

Vergelijkbare artikelen

Wat is Nintendo switch online uitbreidingspakket? :: Kan je switch games delen?
Handige links