Huis > H > Hoe Duur Is Een Nintendo Switch Abonnement?

Hoe duur is een Nintendo Switch abonnement?

Een jaarabonnement op deze dienst kost je op moment van schrijven zo'n €19,99 (of €34,99 voor een familie abonnement). Log in op je Switch, met het account waarop je Nintendo Switch Online abonnement actief is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is AutoCAD?

Hoeveel kost een AutoCAD-abonnement? De prijs voor een 3 jarig abonnement is 6.674. U kunt tokens kopen voor 24 uur als sommige van uw gebruikers het programma slechts af en toe gebruiken. Bezoek de website voor meer informatie.

Wat is een Nintendo Switch abonnement?

Iedereen met een actief, betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap kan Games op Proef downloaden en spelen op de Nintendo Switch zodra ze beschikbaar zijn geworden. Een Game op Proef is tijdelijk te downloaden en te spelen en stelt je in staat om de volledige versie van de game uit te proberen. Hoe Nintendo abonnement opzeggen? Open je accountinformatie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch en kies NINTENDO SWITCH ONLINE, gevolgd door AUTOMATISCHE VERLENGING BEËINDIGEN. Je kunt de automatische verlenging ook via de Nintendo-account-website beëindigen.

Dus, is een nintendo switch account gratis?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan afhangen van waar je je Nintendo Switch-account aanmaakt en welk type account je aanmaakt. Als je bijvoorbeeld een Nintendo Switch-account aanmaakt via de Nintendo eShop, dan kan het zijn dat je creditcardgegevens moet invoeren en dat er dus kosten in rekening worden gebracht. Maak je echter een Nintendo Switch-account aan via een website van derden, dan kan het account gratis zijn. Uiteindelijk kun je het beste de voorwaarden raadplegen van de website waar je van plan bent je Nintendo Switch-account aan te maken om te bepalen of er kosten in rekening worden gebracht. Dienovereenkomstig, welke spellen zijn gratis voor de nintendo switch? Er zijn verschillende gratis games beschikbaar voor de Nintendo Switch. Enkele van de meest populaire gratis games zijn Fortnite, Minecraft en Stardew Valley. Er zijn ook verschillende free-to-play games beschikbaar, zoals Hearthstone, Overwatch en League of Legends.

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is een zip?

De Zip is de beste scooter voor deze prijs. De aanschafprijs van de Zip ligt nog onder de 1700 euro. De Piaggio Zip heeft een I-Get injectiemotor die voldoet aan de strengste milieueisen van vandaag.

Waarom heb ik een Nintendo-account nodig?

Een Nintendo-account heb je nodig om nieuwe Nintendo-diensten zoals My Nintendo te kunnen gebruiken, en om in de Nintendo eShop downloadgames voor de Nintendo 3DS of de Wii U te kopen op een pc of smartphone. Wat kan je allemaal met een Switch? Met Nintendo Switch Online krijg je toegang tot een hele reeks voordelen. Zo kun je online gamen*, back-ups maken van je opgeslagen gegevens**, gebruikmaken van een constant groeiende collectie NES- en Super NES-games en nog veel meer. Ook is er een lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket.

Je kunt ook vragen hoe krijg je een gratis nintendo switch?

Wat je kunt doen:

Kies in het HOME-menu NINTENDO ESHOP om de Nintendo eShop op te starten. Kies de account die je wilt gebruiken. Kies links op het scherm NINTENDO SWITCH ONLINE. Kies GRATIS OP PROEF in de balk bovenaan het scherm.
Bovendien, wat kan je doen met een nintendo-account? Wat kan ik doen met een Nintendo-account op de Nintendo Switch? Met een Nintendo-account krijg je toegang tot bepaalde functies op de Nintendo Switch, zoals toegang tot de Nintendo eShop, de Nintendo Switch Online lidmaatschapservice en het My Nintendo beloningenprogramma.

Men kan zich ook afvragen: wat is een familiegroep nintendo?

In een Nintendo-account familiegroep kunnen maximaal acht Nintendo-account gebruikers zich bij elkaar voegen in één groep. Een familiegroep kan bestaan uit: Een beheerdersaccount als hoofd van de groep. Algemene Nintendo-accounts.

Door Gudrin

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je ouderlijk toezicht uit switch? :: Kan de switch Lite op de tv?
Handige links