Huis > H > Hoe Zet Je Ouderlijk Toezicht Uit Switch?

Hoe zet je ouderlijk toezicht uit switch?

Volg deze stappen:

  1. Kies SYSTEEMINSTELLINGEN vanuit het HOME-menu.
  2. Scroll naar beneden om OUDERLIJK TOEZICHT te markeren en kies vervolgens OUDERLIJK TOEZICHT INSTELLEN.
  3. Voer de pincode van het ouderlijk toezicht in.
  4. Druk op de X-knop om de instellingen van het ouderlijk toezicht en de pincode te verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is beter Nintendo Switch of Nintendo Switch Lite?

De reguliere Switch heeft een langere batterijduur en kan zowel op de televisie als onderweg gebruikt worden. De Switch lite is bedoeld voor draagbaar entertainment, maar is ook een stuk goedkoper en heeft een hip design.

Wat kun je allemaal doen met een Nintendo Switch account?

Wat kan ik doen met een Nintendo-account op de Nintendo Switch? Met een Nintendo-account krijg je toegang tot bepaalde functies op de Nintendo Switch, zoals toegang tot de Nintendo eShop, de Nintendo Switch Online lidmaatschapservice en het My Nintendo beloningenprogramma. Waar heb je een Nintendo-account voor nodig? Een Nintendo-account heb je nodig om nieuwe Nintendo-diensten zoals My Nintendo te kunnen gebruiken, en om in de Nintendo eShop downloadgames voor de Nintendo 3DS of de Wii U te kopen op een pc of smartphone.

Is een Nintendo-account gratis?

Ja, een Nintendo-account is gratis. Je kunt een Nintendo-account aanmaken op de officiële Nintendo-website of op je Nintendo Switch-console. Vervolgens, hoe werkt familie account nintendo switch? De Nintendo Switch heeft een unieke functie waarmee meerdere spelers één console kunnen delen. Dit heet de familie account functie. Dit is hoe het werkt:
Elke speler moet een eigen Nintendo-account hebben. Eén speler is de primaire accounthouder en de anderen zijn secundaire accounthouders.
De primaire accounthouder kan een familiegroep opzetten, die maximaal acht Nintendo-accounts kan bevatten. Zodra de familiegroep is ingesteld, hebben alle leden van de groep toegang tot de digitale spellen en content van de primaire accounthouder.
De primaire accounthouder kan ook beperkingen instellen voor elk lid van de familiegroep, zoals tot welke content ze toegang hebben en of ze aankopen kunnen doen.
De gezinsaccountfunctie is een geweldige manier voor gezinnen om een Nintendo Switch-console en spelbibliotheek te delen. Het is ook een handige manier om inhoudsbeperkingen voor jongere spelers te beheren.

Gerelateerde artikelen

Welke spellen komen uit voor de Nintendo switch?

Er is een show genaamd "monSTER HUNTER RISE." De Nintendo Switch heeft een Pokémon Zwaard.

Men kan zich ook afvragen: wat is een familiegroep nintendo?

In een Nintendo-account familiegroep kunnen maximaal acht Nintendo-account gebruikers zich bij elkaar voegen in één groep. Een familiegroep kan bestaan uit: Een beheerdersaccount als hoofd van de groep. Algemene Nintendo-accounts. Trouwens, kan je samen spelen op nintendo switch? Met een Nintendo Switch speel je met maximaal 8 spelers tegelijk op dezelfde console. Koppel 8 Joy con controllers aan de Nintendo Switch. Bij de Switch krijg je 2 Joy Cons geleverd, die je aan de zijkanten van het scherm bevestigt.

Dienovereenkomstig, welke games kan je niet spelen op de switch lite?

nietSwitch gamesSwitch Lite games

De volgende games kun je zonder Joy-Cons niet als Switch Lite games beschouwen:

  • Super Mario Party.
  • 1-2-Switch.
  • Ring Fit Adventure.
  • Just Dance.
  • Fitness Boxing.
  • Nintendo Labo pakketten.
Bovendien, wat is het verschil tussen switch en switch lite? De reguliere Switch kun je zowel op de televisie als onderweg spelen, en de batterijduur is iets langer. De Switch Lite is alleen bedoeld voor draagbaar vermaak, maar is daardoor ook een stuk goedkoper en heeft een hip design.

Daarvan, hoe maak je een nintendo id aan?

Ga naar http://accounts.nintendo.com en klik op ''Inloggen / Een account aanmaken''.

  1. Klik op ''Nintendo-account aanmaken''.
  2. Kies de inlogmethode die je wilt gebruiken.

Door Annnora Hagberg

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je de standaard uit de Nintendo Switch? :: Hoe duur is een Nintendo Switch abonnement?
Handige links