Huis > W > Wat Kost Een Nintendo Switch In Duitsland?

Wat kost een Nintendo Switch in Duitsland?

Nintendo Switch Console, Rood/Blauw (Nintendo Switch)voor €276,47 (Duitsland) Beschikbaar in: Duitsland.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Mensen vragen ook: waarom nintendo switch niet meer leverbaar?

Door het coronavirus is Nederland vrijwel verplicht om thuis te blijven. Winkels en scholen zijn lange tijd dicht geweest en om verveling te voorkomen worden spelcomputers massaal ingeslagen. De Nintendo Switch is bijna nergens meer te bestellen of in de winkel te kopen. Trouwens, waar kun je het beste een nintendo switch kopen? De Nintendo Switch heeft een adviesprijs van € 329. Er zijn winkels (zoals NedGame en Bol.com) die onder die prijs zitten en de Nintendo Switch aanbieden voor € 319, een korting van 10 euro. Bol.com biedt ook nog een spel aan: je krijgt Mario Kart 8 er gratis bij.

En nog een vraag, waarom is de switch zo duur?

De schakelaar is zo duur omdat het een zeer krachtig apparaat is dat verschillende taken kan uitvoeren. Hij is ook gemaakt van hoogwaardige materialen die hem duurzaam en betrouwbaar maken. Dit in overweging nemend, hoe duur is een nintendo switch aanbieding? De Nintendo Switch wordt voor verschillende prijzen aangeboden, afhankelijk van de winkelier en de tijd van het jaar. De console zelf wordt meestal verkocht voor ongeveer $300, waarbij sommige bundels met extra games of accessoires meer kosten. Games voor de Switch variëren in prijs van $ 20 tot $ 60, waarbij de meeste tussen de $ 40 en $ 50 liggen. De totale kosten van een Switch kunnen dus variëren, afhankelijk van het aantal games en accessoires dat je aanschaft, maar liggen meestal rond de $500-$600.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Je kunt ook vragen hoeveel kost een nintendo switch op black friday?

Nintendo Switch Black Friday deals (2021) | Vanaf €289,- Hoeveel Nintendo switch OLED zijn er verkocht? Eerder werd al bekend dat Nintendo wereldwijd meer dan 100 miljoen Switch-exemplaren heeft geleverd. Onder de verkochte 1,5 miljoen exemplaren vallen de Switch, Switch Lite en Switch OLED.

Vervolgens, waar nintendo switch oled kopen?

De Nintendo Switch OLED kopen

  • bol.com.
  • BCC.
  • Coolblue.
  • Media Markt.
  • Intertoys.
  • Nedgame.
Is het het waard om een Nintendo Switch te kopen? Kortom, als je een nieuwe console wil kopen, dan kun je Nintendo Switch prima meenemen in je overweging. Hij komt hoogstwaarschijnlijk nog als winnaar uit de bus ook. Dit is waarom je in 2021 echt nog wel voor een Switch kan kiezen.

Wat dit betreft, wat moet ik aanschaffen als ik wil spelen met een switch?

Als je liever in je eentje speelt, hebben we je ook meer dan genoeg te bieden. Games als Pokémon Sword en Pokémon Shield, Hyrule Warriors: Age of Calamity, Pikmin 3 Deluxe, Paper Mario: The Origami King en Xenoblade Chronicles: Definitive Edition bieden urenlang speelplezier!

Door Dafodil

Vergelijkbare artikelen

Waar op letten tweedehands Switch? :: Hoe oud moet je zijn voor Nintendo Switch?
Handige links