Huis > H > Hoeveel Euro Kost Nintendo Switch Online?

Hoeveel euro kost Nintendo Switch Online?

Nintendo Switch Online is het in 2018 gestarte online ecosysteem van Nintendo. Een jaarabonnement op deze dienst kost je op moment van schrijven zo'n €19,99 (of €34,99 voor een familie abonnement). Log in op je Switch, met het account waarop je Nintendo Switch Online abonnement actief is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je online een boek lezen?

Je kunt een boek vinden via OnlineBibliotheek.com/e-books. Kies de knop met de tekst 'Boek lenen'. Kies de optie 'Online lezen'. U kunt direct beginnen met lezen als de online reader opent.

Bovendien, hoe krijg je gratis nintendo switch?

Wat je kunt doen:

Kies in het HOME-menu NINTENDO ESHOP om de Nintendo eShop op te starten. Kies de account die je wilt gebruiken. Kies links op het scherm NINTENDO SWITCH ONLINE. Kies GRATIS OP PROEF in de balk bovenaan het scherm.
Wat is een familiegroep Nintendo? In een Nintendo-account familiegroep kunnen maximaal acht Nintendo-account gebruikers zich bij elkaar voegen in één groep. Een familiegroep kan bestaan uit: Een beheerdersaccount als hoofd van de groep. Algemene Nintendo-accounts.

Dit in overweging nemend, wat is een nintendo switch online abonnement?

Het Nintendo Switch Online abonnement is een dienst waarmee je Nintendo Switch games online kunt spelen met vrienden. Met een Nintendo Switch Online abonnement kun je ook een back-up van je opslaggegevens maken in de cloud, voicechat gebruiken in bepaalde games en andere online functies gebruiken. Je kunt ook vragen wat kost nintendo switch online uitbreidingspakket? De kosten van de Nintendo Switch Online Expansion Pass zijn afhankelijk van de regio waarin je je bevindt. In de Verenigde Staten bedragen de kosten 19,99 dollar.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Is een Nintendo Switch account gratis?

Kernpunten: Een Nintendo-account kan gratis worden aangemaakt (hier zijn geen kosten aan verbonden). Enkel gebruikers die 16 jaar of ouder zijn, kunnen een Nintendo-account aanmaken. Accounts voor kinderen onder de 16 kunnen worden toegevoegd aan een Nintendo-account familiegroep door de ouder / voogd. Kan je online spelen met Nintendo Switch? Geniet van competitieve en coöperatieve online-gaming

Als je lid wordt van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice, kun je in ondersteunde games spelen met of tegen vrienden die ver weg wonen, of met of tegen rivalen van over de hele wereld.

Welke spellen online Nintendo Switch?

Er zijn op dit moment gigantisch veel games verkrijgbaar voor de Nintendo Switch! Als je graag met vrienden of familie speelt, probeer dan multiplayergames zoals Mario Kart 8 Deluxe, Mario Party Superstars, Just Dance 2022, Super Mario 3D World + Bowser's Fury, MONSTER HUNTER RISE en Fortnite. Vervolgens, kun je spellen downloaden op nintendo switch? De enige beschikbare methode om games gratis te downloaden op de Nintendo Switch is via de Nintendo eShop, die, zoals ik in het vorige gedeelte al zei, de officiële Nintendo-winkel voor deze console.

Wat is switch code in a Box?

Let op: dit artikel betreft een “Code in a box” product. Dit betekent dat de verpakking enkel een code bevat en geen cartridge. Deze code is te verzilveren in de Nintendo eShop, hiervoor is een internetverbinding vereist.

Door Collum

Vergelijkbare artikelen

Hoe ga je live op Nintendo Switch? :: Kan je online games verkopen?
Handige links