Huis > H > Hoe Kan Ik Norton Opzeggen?

Hoe kan ik Norton opzeggen?

Meld u aan bij uw account en:

  1. Ga naar het tabblad Mijn Abonnementen;
  2. Klik op Abonnementsverlenging annuleren naast het abonnement waarvoor u de verlenging wilt annuleren; en.
  3. Bevestig uw annulering.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je Apple TV opzeggen?

U kunt een abonnement op uw Apple TV annuleren door 'Gebruikers en accounts' te selecteren en vervolgens 'Abonnementen' te kiezen.

Men kan zich ook afvragen: welk norton abonnement?

Norton 360 Deluxe is de beste keuze voor de meeste gebruikers. Het biedt een heleboel handige functies voor maximaal 5 apparaten in Windows, Mac, Android en iOS. Maar als je slechts één apparaat wilt beschermen, biedt Norton 360 Standard bijna dezelfde functies voor één apparaat. Hoe verleng ik mijn Norton? Uw Norton-bescherming verlengen

  1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.
  2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Verlengen of Nu activeren.
  3. Klik in het venster Abonnement op Een abonnement kopen.
  4. Controleer uw aankoop op de pagina Norton-producten of op de verlengingspagina.

Dus, wat is de beste virusscanner voor windows?

Er is niet één "beste" virusscanner voor Windows. Er zijn er echter een paar die tot de beste worden gerekend, zoals McAfee, Norton en AVG. Wat kost een AntiVirus? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat de kosten van een antivirusprogramma kunnen variëren, afhankelijk van het specifieke product en de leverancier. Een snelle zoektocht online suggereert echter dat de gemiddelde kosten van een antivirusprogramma rond de 40 dollar liggen.

Gerelateerde artikelen

Kun je Netflix ieder moment opzeggen?

Je kunt niet annuleren via de app. Je wordt nog steeds doorgestuurd naar de webversie van de streamingdienst als je daarin naar je account gaat. Je zit een paar weken aan het abonnement vast als de dienst maandelijks wordt opgezegd. Op elk moment kunt u uw lidmaatschap verlengen.

Dienovereenkomstig, welke versie van norton heb ik?

Controleer of 'U bent beschermd' wordt weergegeven op het productscherm. De weergegeven afbeeldingen van de productinterface zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie hebt of niet weet welke versie u hebt, gaat u naar Norton Update Center. Wat is het verschil tussen Norton Security en Norton 360? Norton 360 is de opvolger van Norton Security. Norton Security is nog wel verkrijgbaar en je krijgt er ook nog steeds updates voor. In de basis is het hetzelfde programma. De bescherming tegen virussen en andere malware is hetzelfde.

Wat is beter Norton of McAfee?

Norton is beter voor algemene veiligheid, prestaties en extra functies. Als je de beste bescherming in 2022 wilt, ga dan voor Norton. McAfee is intuïtiever en heeft een betere klantenondersteuning dan Norton. Als je een veilige, rijke en beginners-vriendelijke online beveiliging wilt, kies dan voor McAfee. Dit in overweging nemend, kan mijn norton account niet openen? Wanneer u uw account heeft gemaakt met een e-mailadres dat u momenteel niet kunt openen of niet gebruikt om u aan te melden bij uw account, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning voor hulp. Ga voor China, Hongkong, Japan, Korea en Taiwan naar uw Norton Store om uw accountgegevens bij te werken.

Hoe Norton installeren met productsleutel?

Het gekochte product aan uw account toevoegen en uw Norton-product installeren

  1. Ga vanuit uw webbrowser naar norton.com/enroll.
  2. Klik op Aanmelden.
  3. Klik op de pagina Aan de slag op Een nieuwe productsleutel invoeren.
  4. Typ uw productsleutel en klik op >.
  5. Lees de Licentie- en serviceovereenkomst en klik op Ik ga akkoord.

Door Gabbie

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik Norton niet installeren? :: Hoeveel MB download heb ik nodig?
Handige links