Huis > I > Is Norton Gratis?

Is Norton gratis?

Helaas biedt Norton geen gratis versie meer, alleen een probeerversie. De software is ook onderdeel van Norton 360 Deluxe en Premium. Gratis alternatieven zijn Kaspersky Safe Kids, Microsoft Family Safety en macOS Ouderlijk Toezicht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Wat kost een Norton Antivirus?

Norton-abonnementenAantal apparatenJaarabonnement1
Norton AntiVirus Plus1€ 34,99
Norton 360 Standard I1€ 64,99
Norton 360 Standard1€ 74,99
Norton 360 Deluxe I3€ 84,99
Wat beschermt Norton? Norton-bescherming biedt bescherming tegen verschillende soorten schadelijke software, inclusief virussen, Trojaanse paarden, wormen enz. Ransomware: Norton-bescherming helpt beschermen tegen malware die de inhoud van een computer versleutelt en vervolgens losgeld eist om de inhoud te herstellen.

Waarom is Norton zo duur?

Norton is duur omdat het een uitgebreid beveiligingspakket is dat bescherming biedt tegen een groot aantal bedreigingen, waaronder virussen, malware en phishing-aanvallen. Het bevat ook functies zoals een firewall en ouderlijk toezicht. Wat is beter Norton of McAfee? Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt. Over het algemeen wordt Norton beschouwd als een effectiever en betrouwbaarder antivirusprogramma dan McAfee. McAfee is echter over het algemeen gemakkelijker te gebruiken en is vaak goedkoper, zodat het voor sommige mensen een betere optie kan zijn.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Welke gratis virusscanner voor Windows 10?

De beste gratis antivirus voor Windows 10

  • Kaspersky Free Antivirus.
  • Bitdefender Free Antivirus.
  • Windows Defender.
  • Avira Free Antivirus.
  • Avast Free Antivirus.
Trouwens, wat is de beste virusscanner voor windows?
AntivirusVanaf prijsGeldterug-garantie
1.🥇 NortonUS$ 19,99 / jaar60 dagen
2.🥈 BitdefenderUS$ 23,99 / jaar30 dagen
3.🥉 TotalAVUS$ 29,00 / jaar30 dagen
4. McAfeeUS$ 49,99 / jaar30 dagen

Men kan zich ook afvragen: heb je een virusscanner nodig?

Heb ik een virusscanner nodig? Ook al helpt een goede virusscanner de risico's te verkleinen, je moet ook andere maatregelen treffen. Het is belangrijk dat je het besturingssysteem, programma's, de internetbrowser en aanvullingen up-to-date houdt. Zorg dat je regelmatig een back-up maakt. Welk Norton abonnement? Norton 360 Deluxe is de beste keuze voor de meeste gebruikers. Het biedt een heleboel handige functies voor maximaal 5 apparaten in Windows, Mac, Android en iOS. Maar als je slechts één apparaat wilt beschermen, biedt Norton 360 Standard bijna dezelfde functies voor één apparaat.

Welke versie van Norton heb ik?

Controleer of 'U bent beschermd' wordt weergegeven op het productscherm. De weergegeven afbeeldingen van de productinterface zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie hebt of niet weet welke versie u hebt, gaat u naar Norton Update Center.

Door Coppinger

Vergelijkbare artikelen

Hoe Norton Antivirus verlengen? :: Hoe werkt de Password Manager van Norton?
Handige links