Huis > H > Hoe Norton Antivirus Verlengen?

Hoe Norton Antivirus verlengen?

Uw Norton-bescherming verlengen

  1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.
  2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Verlengen of Nu activeren.
  3. Klik in het venster Abonnement op Een abonnement kopen.
  4. Controleer uw aankoop op de pagina Norton-producten of op de verlengingspagina.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste gratis antivirus software?

Het is de beste keuze voor persoonlijke bescherming. De beste keuze voor beveiliging op afstand is de Sophos Home Free. Het is de beste keuze voor Windows gebruikers. Het is de beste keuze voor gebruikers van het mobiele apparaat besturingssysteem.

Men kan zich ook afvragen: wat is een smart scan norton?

Smart Scan : hiermee voert u beveiligings-, prestatie- en netwerkscans uit en ontvangt u oplossingen om uw digitale leven te beveiligen. Snelle scan : Scant de gebieden op uw computer die vaak door virussen en andere beveiligingsrisico's worden aangevallen. Dienovereenkomstig, hoeveel apparaten norton? De meeste Norton-producten mogen op 3, 5 en 10 apparaten worden geïnstalleerd. Ga naar de Norton Online Store als u een nieuw Norton-product aanschaft en wilt weten op hoeveel apparaten u het product mag installeren.

Wat kun je doen om je computer te beschermen tegen virussen?

Er zijn veel dingen die u kunt doen om uw computer tegen virussen te beschermen, waaronder het installeren en regelmatig bijwerken van antivirussoftware, het vermijden van twijfelachtige websites en voorzichtig zijn met wat u downloadt en opent. Bovendien kunt u uw besturingssysteem en andere software up-to-date houden, aangezien er vaak beveiligingspatches worden uitgebracht om kwetsbaarheden te verhelpen die door virussen kunnen worden uitgebuit. Dienovereenkomstig, hoe kan ik norton opzeggen? Als u uw Norton-abonnement om welke reden dan ook moet opzeggen, kunt u dat eenvoudig online doen. Volg gewoon deze stappen:
1. Ga naar de Norton-website en meld u aan bij uw account.
2. Klik op het tabblad "Mijn abonnementen".
3. Selecteer het abonnement dat u wilt annuleren en klik op de knop "Abonnement annuleren".
4. Bevestig uw opzegging en u bent klaar!

Gerelateerde artikelen

Is Norton een goede antivirus?

IsNorton goed? Het is mogelijk om jezelf te beschermen tegen allerlei bedreigingen met de hulp vanNorton Antivirus. Er zijn goede functies voor Windows en Mac. Een volledige review van de software kunt u hier lezen.

Hoe veilig is Norton Password Manager?

Ja, Norton Password Manager is volkomen veilig.

De informatie die je opslaat in Norton Password Manager is dus op geen enkele manier toegankelijk op de servers van Norton.
Waar komt Norton vandaan? Auckland, Nieuw-Zeeland.

Daarvan, hoe goed is mcafee?

Voor Windows zien we dat McAfee Antivirus een AV score van 99,6% heeft in februari en mei 2021. Dit betekent dat 99,6% van de risicovolle URL's en bestanden dus geblokkeerd werden. Bovendien markeerde het slechts zes veilige websites of bestanden als onveilig. Men kan zich ook afvragen: heb ik nog een virusscanner nodig bij windows 10? Windows Defender beveiligt je computer tegen virussen, malware, spyware en andere gevaren. Het is standaard ingebouwd in Windows 10. Je hoeft dus niets kopen of te installeren. Het is er gewoon en het werkt.

Je kunt ook vragen is gratis antivirus voldoende?

Sommige gratis virusscanners presteren bijna even goed als betaalde. Maar er zijn wel nadelen zoals reclame, ongewenste browseruitbreidingen en een extra privacyrisico.

Door Monk Yoshiyama

Vergelijkbare artikelen

Wat doet Norton Safe Web? :: Is Norton gratis?
Handige links