Huis > H > Hoe Zet Ik Norton Op Een Tweede Pc?

Hoe zet ik Norton op een tweede pc?

Uw bescherming op aan andere pc of Mac installeren

  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik op de pagina Mijn Norton op Downloaden.
  3. Klik op de pagina Aan de slag op Downloadlink verzenden.
  4. Voer een e-mailadres in dat u vanaf een pc of Mac kunt openen.
  5. Klik op het pictogram .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een iMac als tweede scherm gebruiken?

Meerdere iMacs kunnen worden gebruikt als beeldscherm. Daartoe moet elke iMac rechtstreeks worden aangesloten op een Thunderbolt-poort op de andere Mac. Command-F2 kan worden ingedrukt op het toetsenbord van de iMac. Het bureaublad van de andere Mac wordt dan getoond.

Hoe installeer ik virusscanner op mijn computer?

Tik op uw Android-apparaat op onderstaande knop om de productpagina van AVG AntiVirus in Google Play Store te openen. Tik op Installeren om de app te downloaden en te installeren. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen om AVG AntiVirus te openen. Je kunt ook vragen wat is een norton account? Via uw Norton-account kunt u uw abonnement beheren, uw productsleutel vinden, abonnementsverlenging inschakelen, cloudback-up activeren of toegang krijgen tot andere services. U moet al een account hebben als u: een Norton-product heeft geïnstalleerd of geactiveerd.

Hoe werkt Norton 360?

Norton 360 is een alles-in-één beveiligingspakket dat realtime bescherming biedt tegen virussen, spyware, phishing-aanvallen en andere online bedreigingen. Het bevat ook een firewall om uw computer tegen hackers te beschermen en een wachtwoordbeheerder om uw online wachtwoorden bij te houden. Waarom is Norton zo duur? Er zijn een paar redenen waarom Norton duurder is dan sommige andere antivirussoftware. Norton bestaat al heel lang en heeft een goede reputatie opgebouwd, dus ze kunnen wat meer vragen. Ze bieden ook veel functies, waarvan sommige uniek zijn voor Norton, die de hogere prijs rechtvaardigen. En tot slot hebben ze een zeer goede klantenservice die beschikbaar is om u te helpen met eventuele problemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je iPad als tweede scherm Windows 10?

U kunt de iPad op uw laptop of computer aansluiten met behulp van de APP Duet Display. U kunt Duet Display installeren op uw computer of laptop. De iPad wordt herkend als tweede scherm. U kunt de instellingen naar eigen wens aanpassen.

Wat is beter Norton of McAfee?

Norton is beter voor algemene veiligheid, prestaties en extra functies. Als je de beste bescherming in 2022 wilt, ga dan voor Norton. McAfee is intuïtiever en heeft een betere klantenondersteuning dan Norton. Als je een veilige, rijke en beginners-vriendelijke online beveiliging wilt, kies dan voor McAfee. Dus, hoe veilig is vpn van norton? Norton Secure VPN heeft geweldige beveiligingsfuncties, maar het gebrek aan compatibiliteit is erg onhandig. Zelfs als het systeem over het algemeen betrouwbaar is, ontbreken op sommige apparaten nog steeds enkele zeer belangrijke beveiligingsfuncties, zoals split tunneling en een kill switch.

Hoe weet ik of ik een virus op mijn iPhone heb?

Nee, er zijn geen iPhone-virussen. Hoewel iPhones over het algemeen minder vatbaar zijn voor malware dan Android-systemen, zijn er andere beveiligingsrisico's waartegen u uw telefoon moet beschermen. Dit in overweging nemend, hoe kan ik mijn iphone beveiligen tegen hackers? Gebruik de iCloud wachtwoord sleutelhanger

Houd je account veilig door de iCloud-sleutelhanger te gebruiken. Deze service genereert voor jou unieke wachtwoorden die zeer moeilijk te kraken zijn. De iCloud-sleutelhanger onthoudt alle gebruikersnamen en wachtwoorden en slaat deze zorgvuldig voor je op.

Hoe controleer je of je een virus hebt op je iPhone?

Het korte antwoord is nee. De meeste Apple-gebruikers hebben geen aanvullende virusscanner nodig, omdat het systeem van zichzelf al goed beveiligd is. Dit komt omdat Apple de touwtjes strak in handen houdt, en daardoor veel controle heeft.

Door Angus Redgate

Vergelijkbare artikelen

Hoe Norton installeren met productsleutel? :: Hoe krijg ik Norton van mijn pc af?
Handige links