Huis > H > Hoe Krijg Ik Norton Van Mijn Pc Af?

Hoe krijg ik Norton van mijn pc af?

Klik op Start→ Alle Programma's→ Norton Internet Security→ Uninstall. Volg de aangegeven stappen die in het scherm verschijnen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe Norton activeren?

Uw Norton-bescherming verlengen

Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging. Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Verlengen of Nu activeren.
Daarvan, waarom kan ik norton niet installeren? Als de installatie niet is voltooid of als u uw Norton-apparaatbeveiliging niet kunt openen, raden wij u aan het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall te downloaden en uit te voeren. Lees Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren.

Wat kost een Norton AntiVirus?

Norton AntiVirus kost 39,99 dollar voor een jaarabonnement. Kan Norton op ipad? Norton kan op de iPad werken als u de Norton Security-app hebt geïnstalleerd. De app is gratis verkrijgbaar in de App Store. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, moet u een profiel op de app instellen om deze te kunnen gebruiken. Nadat u een profiel hebt ingesteld, kunt u de app gebruiken om uw iPad te beschermen tegen malware en andere bedreigingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe Norton meldingen verwijderen?

Norton-taakmeldingen uitschakelen

  1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.
  2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Instellingen.
  3. Klik in het venster Instellingen op Beheerinstellingen.
  4. In de rij Norton-taakmeldingen zet u de Aan/Uit -schakelaar op Uit.
  5. Klik op Toepassen en vervolgens op Sluiten.
Wat dit betreft, hoe verwijder ik mijn norton account? Windows of Android
  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik op het ouderprofielpictogram.
  3. Klik op het pictogram voor meer opties . Klik vervolgens op Profiel bewerken.
  4. Klik onderaan het venster Profiel bewerken op Mijn Norton Family-account verwijderen.
  5. Voer uw wachtwoord in en klik vervolgens op Bevestigen.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik norton safe search uitzetten?

Als u Norton Safe Search als standaardzoekmachine wilt uitschakelen, klikt u in de rechterbovenhoek van de Chrome-browser op het pictogram Google Chrome aanpassen en beheren. Klik vervolgens op Instellingen. Klik in het venster Instellingen onder Zoekmachine op Uitschakelen. Kan mijn Norton account niet openen? Wanneer u uw account heeft gemaakt met een e-mailadres dat u momenteel niet kunt openen of niet gebruikt om u aan te melden bij uw account, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning voor hulp. Ga voor China, Hongkong, Japan, Korea en Taiwan naar uw Norton Store om uw accountgegevens bij te werken.

Waar staat productsleutel Norton?

Als u uw product heeft gedownload via de Norton Online Store, staat de productsleutel of de instructie om de productsleutel op te halen in de bevestigingsmail.

Door McFarland Nap

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik Norton op een tweede pc? :: Wat kost een Norton AntiVirus?
Handige links