Huis > W > Wat Kost Norton Internet Security Verlengen?

Wat kost Norton Internet Security verlengen?

Als je bijvoorbeeld een jaarabonnement op Norton Security Deluxe voor 5 apparaten ($ 99,99/jaar) hebt en vervolgens Norton Secure VPN voor 1 apparaat ($ 49,99/jaar) daaraan toevoegt, is de verlengingsprijs $ 99,99 + $ 49,99 = $ 149,98/jaar. Neem contact met ons op als je abonnement hieronder niet wordt vermeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoe zet je automatisch verlengen Norton uit?

Voorkomen dat uw abonnement automatisch wordt verlengd

Meld u aan bij uw account en: Ga naar het tabblad Mijn Abonnementen; Klik op Abonnementsverlenging annuleren naast het abonnement waarvoor u de verlenging wilt annuleren; en. Bevestig uw annulering.
Dienovereenkomstig, hoe norton verlengen met code? Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Nu activeren om uw abonnement te activeren. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Help en vervolgens onder Accountinformatie op Productsleutel invoeren om uw abonnement te verlengen.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn norton opnieuw installeren?

Als u uw Norton-product opnieuw moet installeren, kunt u dit doen door naar de Norton-website te gaan en op het tabblad 'Mijn Norton' te klikken. Van daaruit kunt u zich aanmelden met uw Norton-accountgegevens en toegang krijgen tot uw productsleutel. Zodra u uw productsleutel hebt, kunt u het Norton-product downloaden en op uw computer installeren. Je kunt ook vragen wat kost norton per jaar? Momenteel kost een Norton-abonnement $39,99/jaar voor maximaal 5 apparaten.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en Belgiƫ een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Vervolgens, waarom is norton zo duur?

Dit gebeurd vaak na een jaar. Op dat moment doet Norton jou een aanbod om (vroegtijdig) te verlengen. Maar vaak is deze aanbieding duurder dan een aanbieding van een reseller(verkoper). Dit komt omdat resellers(verkopers) veel meer moeite moeten doen om jou als een klant te krijgen. Hoe kan ik mijn Norton opzeggen? Meld u aan bij uw account. Op de pagina Mijn account klikt u naast het abonnement waarvoor u de verlenging en de verlengingskosten wilt annuleren op Abonnementsverlenging annuleren. Bevestig uw annulering.

Je kunt ook vragen hoe verwijder ik mijn norton account?

Windows of Android

  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik op het ouderprofielpictogram.
  3. Klik op het pictogram voor meer opties . Klik vervolgens op Profiel bewerken.
  4. Klik onderaan het venster Profiel bewerken op Mijn Norton Family-account verwijderen.
  5. Voer uw wachtwoord in en klik vervolgens op Bevestigen.
Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik norton bereiken? Contact Norton antivirus ondersteuning door te bellen naar het gratis telefoonnummer +31-0205040539. Om de antivirus problemen zo snel mogelijk op te lossen, het beste wat je kunt doen is op te halen de telefoon en een oproep te geven Norton ondersteuningsnummer Nederland +31-0205040539.

Waar vind ik de productsleutel van Norton?

De productsleutel zoeken

  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Scrol omlaag op de pagina Mijn abonnement onder Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate voor de productsleutel.
  3. Open Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate.
  4. Klik op Nu activeren.

Door Kovacev Eichner

Vergelijkbare artikelen

Hoe Norton te downloaden op mijn mobiel? :: Hoe Norton installeren met productsleutel?
Handige links