Huis > H > Hoe Maak Je Een Gezamelijke Notitie?

Hoe maak je een gezamelijke notitie?

Notities, lijsten en tekeningen delen

  1. Open de Google Keep-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op de notitie die je wilt delen.
  3. Tik op Actie .
  4. Tik op Bijdrager.
  5. Geef een naam, e-mailadres of Google-discussiegroep op.
  6. Kies een naam of e-mailadres.
  7. Tik rechtsboven op Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Daarvan, waarom synchroniseert onenote niet?

Synchronisatiefouten door onvoldoende ruimte

U kunt deze synchronisatieproblemen oplossen door bestaande back-ups van het notitieblok te optimaliseren of te verwijderen. Klik in OneNote op Bestand > Opties. Klik in het dialoogvenster Opties op Opslaan en back-up maken. Klik op Alle bestanden nu optimaliseren.
Kan Samsung Notes niet synchroniseren? Open de Samsung Notes-app op uw mobiele apparaat. Tik op de welkomstprompt voor synchronisatie met Microsoft-apps op Doorgaan. U kunt ook naar de instellingen van de Samsung Notes-app gaan en synchroniseren met Microsoft OneNote selecteren. Tik in het volgende scherm op Aanmelden om door te gaan.

Hoe zet ik alles over van Huawei naar Samsung?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u alles van uw Huawei-toestel naar een Samsung-toestel kunt overbrengen. Eén manier is om de Samsung Smart Switch app te gebruiken. Met deze app kunt u gegevens overzetten van verschillende apparaten, waaronder Huawei-apparaten. Een andere manier is om de Google Backup and Restore functie te gebruiken. Hiermee kunt u gegevens van uw Huawei-apparaat overbrengen naar uw Google-account en vervolgens van uw Google-account naar uw Samsung-apparaat. Ten slotte kunt u ook gegevens overbrengen met behulp van een USB-kabel. Hoe veilig is Samsung veilige map? De beveiligde map van Samsung is een privé en beschermde ruimte die is ingebouwd in een Samsung-apparaat. Het kan worden gebruikt voor het opslaan van gevoelige informatie zoals wachtwoorden, persoonlijke bestanden en privéafbeeldingen. De gegevens in de beveiligde map zijn gecodeerd en alleen toegankelijk voor de gebruiker die de map heeft gemaakt. Daarnaast zijn Samsung-apparaten voorzien van ingebouwde beveiligingsfuncties zoals Knox, die het apparaat en de daarop opgeslagen gegevens verder beschermen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Waar vind ik Veilige modus?

Veilige modus op Android inschakelen

  1. Houd de powerknop van je smartphone lang ingedrukt (terwijl je toestel aanstaat);
  2. Druk nu een paar seconden op de knop 'Uitschakelen' op het scherm;
  3. Geef aan dat je in veilige modus wil opstarten door op “OK” te drukken.
Kan geen veilige map maken? Om toegang te krijgen tot de Veilige map als deze verborgen is, moet je het scherm opnieuw activeren door naar Instellingen > Biometrie en beveiliging > Veilige map te gaan of door het snelkoppelingenpaneel te openen. Ga naar Instellingen > Biometrie en beveiliging > Veilige map.

Hoe haal ik mijn notities terug uit de cloud?

Selecteer in Notities op iCloud.com de map 'Recent verwijderd' in de maplijst aan de linkerkant. Als je 'Recent verwijderd' niet ziet, bevat deze map geen notities en kan er niets worden hersteld. Selecteer een notitie en klik vervolgens op 'Herstel' in de knoppenbalk. Waar staat de prullenbak op mijn Samsung telefoon? Tik in de Berichten app rechtsboven op de drie puntjes, en tik vervolgens op Prullenbak.

Hoe kom ik in mijn Samsung cloud?

1 Ga naar 'Instellingen' en klip op 'Accounts en back-up'. 2 Klik op 'Samsung Cloud'. 3 Klik op het Meer opties icoon (drie puntjes) en klik dan op 'Instellingen'. 4 Klik op de schakelaar 'Samsung Cloud-pictogram tonen'.

Door Nicolle Adelman

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn Google notities? :: Waar vind ik notities op mijn telefoon?
Handige links