Huis > H > Hoe Moet Ik Een Powerpoint Presentatie Maken?

Hoe moet ik een PowerPoint presentatie maken?

Een presentatie maken

  1. Open PowerPoint.
  2. Selecteer nieuw in het linkerdeelvenster.
  3. Selecteer een optie: Als u een nieuwe presentatie wilt maken, selecteert u Lege presentatie. Als u een voorbereid ontwerp wilt gebruiken, selecteert u een van de sjablonen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Kan Word bestand niet openen problemen met de inhoud?

Klik in Word op Bestand op het Lint en klik op Openen.

  • Klik in het dialoogvenster Openen op het Word-document om het te markeren.
  • Klik op de pijl op de knop Openen en selecteer Openen en herstellen.
Kan je PowerPoint gratis gebruiken? Op alle mobiele apparaten die 10,1 inch of kleiner zijn kun je dus Word, Excel en Powerpoint gratis gebruiken - ongeacht of ze Windows, Android of iOS draaien. Dit gratis gebruik houdt in dat je (bijna) onbeperkt documenten, spreadsheets en presentaties kunt openen, bewerken en opslaan.

En nog een vraag, waar kan ik gratis office downloaden?

Er zijn een paar verschillende opties voor het downloaden van gratis kantoorsoftware. Eén optie is om de software te downloaden van de officiële website van het bedrijf dat de software produceert. Een andere optie is om te zoeken naar de software op een populaire zoekmachine zoals Google of Bing. Ten slotte zijn er veel websites die gratis kantoorsoftware downloads aanbieden. Hoe kom ik aan gratis Office? Microsoft Office kan op een paar verschillende manieren gratis worden verkregen. Eén manier is om je aan te melden voor een gratis proefversie van Office 365. Dit geeft u toegang tot de volledige Microsoft Office-suite voor een beperkte tijd. Een andere manier om Office gratis te krijgen is door gebruik te maken van het "Free Office for Students" programma van Microsoft. Dit programma biedt gratis toegang tot Microsoft Office voor in aanmerking komende studenten. Ten slotte biedt Microsoft ook een gratis versie van Office, genaamd Office Online. Deze versie van Office bevat basisversies van Word, Excel en PowerPoint, en kan gratis worden gebruikt door iedereen met een Microsoft-account.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Hoe kan ik een MSG bestand openen?

Programma's die het bestand MSG openen

  1. Outlook. MsgViewer Pro. Microsoft Outlook. Pegasus Mail. Aid4Mail. PMMail. SysTools OST Recovery. Microsoft Exchange Server.
  2. Klammer. MailRaider.
  3. Klammer.
Hoe open je een document in Word? Document snel openen
  1. Start Word of Excel.
  2. Klik onder de zoekbalk op het tabblad Vastgemaakt.
  3. Klik op het document dat u wilt openen.

Wat is een OpenDocument tekst?

De OpenDocument-indeling (ODF), oftewel het OASIS Open Document Format for Office Applications, is een open standaard voor het bewaren en/of uitwisselen van tekstbestanden, rekenbladen, grafieken en presentaties. Mensen vragen ook: hoe docx omzetten naar pdf? Klik op de Microsoft Office-knop , wijs de pijl naast 'Opslaan als' aan en klik vervolgens op pdf of xps. Typ of selecteer een naam voor het document in de lijst 'Bestandsnaam'. Klik op pdf in de lijst 'Opslaan als'.

Hoe sla ik een Word document op als docx?

Een document maken of opslaan voor eerdere versies van Word

  1. Ga naar Bestand > Opslaan als.
  2. Kies waar u het bestand wilt opslaan.
  3. Selecteer in het dialoogvenster Opslaan als onder Opslaan alsde juiste bestandsindeling.
  4. Als u de naam van het bestand wilt wijzigen, typt u een nieuwe naam in het vak Bestandsnaam.

Door Alanah Babel

Vergelijkbare artikelen

Hoe open ik een ODS bestand op Mac? :: Wat is ODF werkblad?
Handige links