Huis > W > Wat Is Odf Werkblad?

Wat is ODF werkblad?

Een werkblad in de ODS-indeling (OpenDocument Spreadsheet) openen of opslaan met Excel. U kunt bestanden in de ODS-indeling (OpenDocument Spreadsheet) openen en opslaan. De ODS-indeling wordt gebruikt door bepaalde spreadsheettoepassingen, zoals OpenOffice.org Calc en Google Docs.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een werkblad beveiligen en vergrendelen?

Als u wilt voorkomen dat andere gebruikers uw bestand openen, kunt u Protect an excel file gebruiken. Als u wilt voorkomen dat gebruikers toevoegen, wijzigen, verplaatsen, kopiëren, of verbergen in een werkmap, moet u deze beschermen.

Wat is een .ODT bestand?

Een document in de ODT-indeling (OpenDocument Text) openen of opslaan met Word. U kunt bestanden open en opslaan in de ODT-bestandsindeling (OpenDocument Text) die in enkele tekstverwerkers wordt gebruikt. Hoe open je ODT op iPhone? Een bestand in de OpenDocument-indeling openen in Office voor iPhone of iPad

  1. Tik op Openen.
  2. Kies de locatie waar het bestand in de OpenDocument-indeling is opgeslagen, zoals OneDrive, SharePoint, DropBox of uw iPhone of iPad.
  3. Tik op het bestand in de OpenDocument-indeling om het te openen.

Daarvan, welke extensie heeft een openoffice bestand?

De openoffice bestandsextensie is .odt. En nog een vraag, wat is een odf glasvezel? ODF-glasvezel is een type glasvezel dat is ontworpen voor gebruik in optischevezelkabels. Het is gemaakt van een combinatie van glas en kunststof en is ontworpen om zeer sterk en duurzaam te zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je de naam van een tabel in een werkblad aanpassen?

Klik op de tabel om de naam te veranderen.

Mensen vragen ook: hoe open ik een spreadsheet?

1.1 Spreadsheets gebruiken op uw apparaten

U kunt Spreadsheets op de volgende manieren openen: Elke webbrowser: ga naar sheets.google.com. Google Drive: klik op Nieuw. Google Spreadsheets en maak een nieuwe spreadsheet of open een template.
Bovendien, kan word een odt bestand openen? OpenDocument-bestanden (. odt) zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, zoals OpenOffice en LibreOffice, maar de opmaak kan afwijken en sommige Word-functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. Word-documenten (. docx) zijn compatibel met de meeste toepassingen.

Trouwens, hoe maak je van een odt bestand een pdf-bestand?

Hoe converteert u een ODT naar PDF

  1. Stap 1. Upload odt-bestand(en)
  2. Kies 'naar pdf' Kies pdf of iedere andere bestandsindeling die u nodig heeft als resultaat (meer dan 200 indelingen worden ondersteund)
  3. Download uw pdf. Laat het bestand converteren en u kunt direct daarna uw pdf-bestand downloaden.
Dus, hoe kan ik een rtf bestand openen? En de meeste besturingssystemen hebben een ingebouwde editor die RTF-bestanden kan openen. Op Windows is dit WordPad. Op Mac kunt u Apple TextEdit of Apple Pages gebruiken. En tenzij je iets anders hebt geïnstalleerd (zoals Microsoft Word), zijn deze apps de standaard voor het openen van RTF-bestanden.

En nog een vraag, hoe open ik een bijlage op mijn iphone?

Als je een e‑mail met een bijlage (een bestand) ontvangt, kun je het bestand openen nadat je het naar je computer hebt gedownload.

  1. Open in Mail on iCloud.com een bericht dat een bijlage bevat.
  2. Klik op het bestand dat of de afbeelding die je naar je computer wilt downloaden.

Door Normi Idell

Vergelijkbare artikelen

  • Hoe maak je een werkblad in Excel?

    Dubbelklik op de lege werkmap om deze te openen. Als u snel een nieuwe werkmap wilt maken, kunt u op Sneltoets drukken.

  • Wat is het werkblad in Excel?

    Wat is een spreadsheet? In elk document staat op zijn minst één ding. Daarin worden de gegevens ingevoerd en waar de cellen zich bevinden. Inkomsten en uitgaven zijn voorbeelden van gegevens zoals meterstanden of reistijden.

Hoe moet ik een PowerPoint presentatie maken? :: Wat heb je nodig om een VR bril te gebruiken?
Handige links