Huis > W > Wat Betekent Odm?

Wat betekent ODM?

ODM betekent op zijn beurt Original Design Manufacturing en verwijst naar een model waarbij de volledige productspecificaties bepaald worden door het bedrijf dat het product gaat verkopen (de reseller).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Vervolgens, wat is aftermarket in het nederlands?

aftermarket - Ander woord voor secondary market: de markt waarop bestaande effecten worden verhandeld via bijvoorbeeld een beurs. Aftermarket wordt ook wel gebruikt om de handel in en koersvorming van een aandeel in de periode na een beursintroductie mee te omschrijven. En nog een vraag, waarom originele onderdelen? Alleen met auto-onderdelen van de originele fabrikant en zijn toeleveranciers, zogenaamde OEM-onderdelen, wordt in de verkeersveiligheid en de lange levensduur van auto's geïnvesteerd. Jarenlang autogebruik is een kostbare onderneming.

Wat is het verschil tussen Retail en OEM?

Het belangrijkste verschil tussen retail- en OEM-producten is de licentieovereenkomst. OEM producten worden gelicentieerd aan de fabrikant van de originele apparatuur, terwijl retail producten aan iedereen gelicentieerd kunnen worden. OEM producten zijn meestal goedkoper dan retail producten, maar ze kunnen alleen gebruikt worden op de originele apparatuur waar ze voor bedoeld zijn. Retailproducten kunnen worden gebruikt op elk compatibel apparaat. Mensen vragen ook: heb ik oem of retail? Er zijn een paar manieren om te bepalen of je een OEM of retail versie van Windows hebt. Eén manier is om de COA-sticker op uw computer te zoeken. Op de COA-sticker staat het licentietype afgedrukt. Als het licentietype OEM is, dan heb je een OEM-versie van Windows. Een andere manier om het type Windows licentie te bepalen is door in het register te kijken. Het register is een database die alle configuratie-instellingen voor je computer opslaat. Om in het register te kijken, open je de Register Editor (regedit.exe) en navigeer je naar de volgende locatie:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NTCurrentVersion
Zoek naar de waarde ProductName. Als de ProductName waarde "Windows 8 Pro" is, dan heb je een retail versie van Windows 8 Pro. Als de ProductName waarde "Windows 8 Pro OEM" is, dan heb je een OEM versie van Windows 8 Pro.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Wat kost een licentie Windows 10?

Gangbare prijzen zijn daarbij circa 100 euro voor Home en 145 voor Pro. De (zakelijke) Enterprise-licenties kun je alleen als pakket kopen en via speciale contracten met Microsoft of Microsoft-partners. Trouwens, wat is een aa+ scherm? Wanneer uw iPhone 6S scherm beschadigd is en vervangen moet worden kan u kiezen voor een AA+ scherm. Dit is een imitatie scherm van zeer hoge kwaliteit, en vrijwel identiek aan de originele schermen. Dit wordt ook wel een kopie scherm genoemd, er zijn veel soorten kopie schermen van verschillende kwaliteiten.

Wat is een copy scherm?

Copy schermen zijn geassembleerde displays die van niet originele fabricaten zijn gemaakt. Het zijn geen B/C- kwaliteit Chinese onderdelen zoals vele andere bedrijven ze gebruiken. Wat is een Incell scherm? Dit is een techniek waarbij een scherm van een toestel bestaat uit een een LCD-scherm en een digitizer. Op de LCD wordt de invoer weergegeven. Wanneer je het scherm aanraakt, neemt de digitizer de invoer over om acties uit te voeren.

En nog een vraag, hoe noem je de onderkant van een auto?

De onderkant is de dorpel, naast en tussen de deuren de A, B en C stijl en er bovenop de dakplaat.

Door Ulises

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen Windows 10 OEM en Retail? :: Wat is een OEM product?
Handige links