Huis > W > Wat Is De Betekenis Van De Afkorting Om?

Wat is de betekenis van de afkorting om?

afk. van: onder meer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Wat is de afkorting van onderwerp?

Het onderwerp is een onderdeel van redekundig ontleden (zinsdeelbenoeming). De Latijnse naam voor het onderwerp is subject en de afkortingen die gebruikt worden zijn ow, ond of o. Het onderwerp is erg belangrijk voor de werkwoordspelling, het onderwerp geeft namelijk het aantal aan van de persoonsvorm. Wat dit betreft, wie is er bevoegd voor het onderwijs? Het ministerie is bevoegd voor de organieke regeling van het hele onderwijs (van kleuter- tot hoger onderwijs), met inbegrip van onderwijsinspectie, personeelswetgeving, leerlingenvervoer, schoolgebouwen (inclusief Scholen van Morgen), leerlingenbegeleiding, studiebeurzen, internationalisering,...

Dienovereenkomstig, hoe kort je mevrouw af?

De meest gebruikelijke manier om mevrouw af te korten is met de initialen M en S. Je kunt ook het initialisme mevrouw gebruiken, dat vaker wordt gebruikt in formele settings. Daarvan, is het mevr of mevr? Het antwoord op deze technische vraag is dat het afhangt van de voorkeur van de aangesprokene. Als de aangesprokene er de voorkeur aan geeft mevrouw te worden genoemd, dan is de toepasselijke titel mevrouw.

Gerelateerde artikelen

Wat is de afkorting van MV?

1) ''Met halve stem (mus.,afk) 2) Landcode van Malediven 3) Op auto's''

Mensen vragen ook: hoe kom je achter het onderwerp?

Hoe vind je het onderwerp?

  1. Als je wie of wat voor de persoonsvorm zet, is het antwoord op de vraag het onderwerp.
  2. Als je de persoonsvorm van enkelvoud naar meervoud verandert, verandert het onderwerp ook.
  3. Als je de zin vragend maakt met de persoonsvorm vooraan, komt het onderwerp meteen achter de persoonsvorm.
Trouwens, waar staat de afkorting? Een afkorting (in de specifieke betekenis van het woord) is de weergave van een woord of een woordgroep door een of meer (begin)letters, zonder dat de afkorting in de plaats komt van wat wordt afgekort: als we de afkorting voorlezen, spreken we niet de afkorting uit, wel het woord of de woorden waar ze voor staat.

Wat is een ander woord voor onderwerp?

aangelegenheid, affaire, gegeven, geval, issue, item, materie, onderwerp, probleem, punt, stof, thema, toestand, topic, vraag, vraagpunt, vraagstuk, zaak. inhoud (zn) : bedoeling, betekenis, boodschap, kerngedachte, leerstof, materie, onderwerp, portee, significatie, stof, strekking, teneur, thema, zin. Dienovereenkomstig, is het onderwijs een federale bevoegdheid? De federale bevoegdheden inzake onderwijs worden bepaald door artikel 127, § 1, 2§, a) en b) van de Grondwet: het vastleggen van het begin en het eind van de schoolplicht alsook van de minimale voorwaarden voor de diploma's, steun aan een aantal educatieve instellingen en activiteiten.

Wie is in Vlaanderen bevoegd voor onderwijs?

In de Vlaamse Gemeenschap is het Ministerie voor Onderwijs en Vorming bevoegd voor alle onderwijsniveaus vanaf het kleuteronderwijs. Kinderopvang valt onder de bevoegdheid van de Vlaams minister van Gezin, Welzijn en Gezondheid.

Door Cis

Vergelijkbare artikelen

Wie beslist over onderwijs? :: Wat is het mooiste eiland van Europa?
Handige links