Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Cc?

Wat is de betekenis van CC?

Cc staat volgens sommige naslagwerken voor copie conform (in de officiƫle spelling eigenlijk kopie conform), volgens andere voor carbon copy. Volgens de Fransen is cc een afkorting van copie conforme en volgens de Britten en Amerikanen van carbon copy, oftewel 'identiek afschrift (met behulp van carbonpapier)'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Dienovereenkomstig, waar vind ik bcc in outlook?

Hoe kan je BCC gebruiken in Microsoft Outlook?

  1. Druk op nieuwe e-mail.
  2. Selecteer opties.
  3. Selecteer BCC.
Hoeveel mensen in BCC Outlook? Je wil een mailing of nieuwsbrief gaan versturen naar veel ontvangers en je vraagt je af hoeveel adressen je kan opnemen in je mail. Onze servers hanteren in limiet van 300 ontvangers per e-mail. Dat betekent dat je dus maximaal 300 emailadressen kunt opnemen in het TO CC en BCC veld bij elkaar opgeteld.

Hoe mail versturen vanuit andere mailbox Outlook?

Er zijn twee manieren om mail te versturen vanuit een andere mailbox in Outlook:
1. Selecteer bij het opstellen van een nieuw bericht het postvak waaruit u e-mail wilt verzenden in het vervolgkeuzemenu "Van".
2. Stel in Outlook een Verzend-/ontvangstgroep in die de postbus bevat van waaruit u e-mail wilt verzenden. Ga hiervoor naar het tabblad Verzenden/Ontvangen en klik op "Verzenden/Ontvangen groepen bewerken". Van hieruit kunt u de mailbox aan de groep toevoegen en aangeven dat u vanuit die mailbox mail wilt versturen. Wat is het verschil tussen CC en aan? CC staat voor carbon copy, en on is een voorzetsel dat "bovenop" betekent.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Je kunt ook vragen wat is blinde kopie in mail iphone?

Nadat je de ontvangers hebt ingevoerd, kun je in de adresvelden hun namen herschikken of de namen van het ene adresveld naar het andere slepen. Je kunt namen bijvoorbeeld naar het veld 'Blinde kopie' slepen als je niet wilt dat anderen die namen zien. Daarvan, wat is in cc zetten? > Je stuurt het bericht naar iemand anders, maar je wilt dat de persoon in de CC kan zien wat er gebeurt en dat de persoon aan wie het bericht gericht is zien wie er 'meekijkt'.

Waar staat CC voor in Snapchat?

Carbon Copy, Een kopie van een e-mailbericht verzenden. Wat dit betreft, wat betekent antwoord allen? Dit betekent dat alle vereisten in de vraag moeten worden beantwoord.

Dus, hoe maak je een mailinglijst in outlook?

Om een mailinglijst aan te maken in Outlook, ga je naar 'Bestand' en klik je vervolgens op 'Info'. Klik hierna op 'Accountinstellingen' en selecteer 'Accountinstellingen'. Er zal nu een nieuw venster pop-up. Selecteer onder 'E-mail' tabblad en klik op 'Nieuw'. Er zal nu een nieuw e-mailaccount worden aangemaakt. Vul de vereiste informatie in en klik op 'Volgende'. Er zal nu een nieuw venster pop-up. Vul onder 'Inkomende e-mail server' de serverinstellingen in van de provider. Onder 'Uitgaande e-mail server' vul je de serverinstellingen in van de provider. Klik vervolgens op 'Voltooien'.

Door Lotson Bonhomme

Vergelijkbare artikelen

Welke bloatware verwijderen? :: Hoe verstuur je een blinde kopie?
Handige links