Huis > W > Waarom Geen Ondertiteling Bij Chromecast?

Waarom geen ondertiteling bij chromecast?

Problemen met VLC naar Chromecast streamen

VLC is namelijk niet in staat om de ondertitels (subtitles) van een film of serie te streamen. Je kunt dit probleem oplossen door bijvoorbeeld MKVToolNix te gebruiken. Dit programmaatje maakt één bestand van je video en ondertiteling.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dit in overweging nemend, hoe vlc streamen naar chromecast?

Optie 1: Streamen van VLC naar Chromecast (Windows)

Zorg ervoor dat je VLC 3.0 of hoger gebruikt. Start het afspelen van de media in VLC die je wilt streamen naar Chromecast. Klik met je rechtermuisknop op de video en selecteer vervolgens Afspelen, Renderer en de naam van je Chromecast. Selecteer het juiste apparaat.
Hoe streamen met VLC? VLC streamen vanaf Mac of Windows naar Chromecast Stappenplan

  1. Open de VLC Media Player.
  2. Klik op afspelen.
  3. Druk vervolgens op renderer.
  4. Selecteer de Chromecast.
  5. Het streamen kan beginnen!

Kan Disney plus in het Nederlands?

Ja, Disney+ kan in het Nederlands. Om de taal te veranderen, ga naar Instellingen > Profiel > Taal. Bovendien, welke films staan er allemaal op disney+? Er zijn honderden films beschikbaar op Disney+, waaronder veel klassieke Disney films, Pixar films, Marvel films, Star Wars films en National Geographic films.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Vervolgens, is apple tv nederlands ondertiteld?

Ga naar 'Instellingen' en kies 'Toegankelijkheid'. Kies 'Ondertiteling en bijschriften' onder 'Horen'. Kies 'Bijschriften geluid + O.D.S. ' om deze optie in te schakelen. Bovendien, welke regio apple tv? op de Apple TV. Ga naar 'Algemeen' > 'Regio' en selecteer een regio.

Wat dit betreft, wat is er mis met ondertiteling netflix?

Als je een probleem hebt met de kwaliteit, het geluid, het beeld of de ondertiteling van een serie of film, kun je dit rechtstreeks aan Netflix melden via onze tool Een probleem melden. Als je een probleem meldt, weten onze contentteams dat ze dit zo snel mogelijk moeten onderzoeken en oplossen. Trouwens, welke talen ondertiteling netflix? De Netflix-app ondersteunt mogelijk geen ondertiteling in bepaalde talen (Arabisch, Chinees, Hebreeuws, Hindi, Japans, Koreaans, Thai, Roemeens en Vietnamees) op apparaten die zijn gemaakt vóór 2014, maar veel nieuwere apparaten ondersteunen deze talen wel.

Daarvan, waarom kan ik geen nederlandse ondertiteling bij netflix?

Tik in het startscherm van de Netflix-app op het profielpictogram of op Meer . Tik op Profielen beheren. Selecteer het profiel dat je wilt bewerken. Tik op Talen voor audio en ondertiteling.

Door Hermine Peinado

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je 888 uit? :: Kun je Netflix ondertitelen?
Handige links