Huis > K > Kun Je Youtube Ondertitelen?

Kun je YouTube ondertitelen?

Ondertiteling in- of uitschakelen

Ga naar de video die je wilt bekijken. Als er ondertiteling beschikbaar is, zie je rechtsonder in de videospeler. Klik op om ondertiteling aan te zetten. Klik nog een keer op om ondertiteling uit te zetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Je kunt ook vragen hoe kan ik nederlandse ondertiteling bij youtube?

Het kan even duren voor de ondertiteling bij je video verschijnt. Ga naar videobeheer > video's en klik op het uitklapvenster (pijltje) bij de bewuste video en selecteer 'ondertiteling'. Klik in het rechterveld onder gepubliceerd op 'Nederlands – automatisch'. Hoe zet je de ondertiteling van YouTube uit? Standaard aan- of uitzetten

  1. Tik op je profielfoto .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Ondertiteling.
  4. Tik op Ondertiteling weergeven om altijd ondertiteling te laten zien als die beschikbaar is.

Hoe zet je ondertiteling aan?

Er zijn een paar manieren om ondertiteling in te schakelen.
Als u een DVD of Blu-Ray bekijkt, vindt u meestal een optie voor ondertitels in het menu. Deze bevindt zich meestal in de sectie instellingen of voorkeuren.
Als je een show of film bekijkt op een streamingdienst zoals Netflix, Hulu of Amazon Prime, kun je ondertiteling meestal inschakelen door de knop "CC" te selecteren op de videospeler.
Als u een show of film bekijkt op een website als YouTube, kunt u ondertiteling meestal inschakelen door op de knop "Subtitles/CC" in de videospeler te klikken. Hoe maak je een ondertitel bestand? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces om een ondertitelbestand te maken varieert naargelang de software die u gebruikt. In het algemeen wordt echter een tekstbestand gemaakt met de dialoog voor uw video, en vervolgens gebruikt u een softwareprogramma om het tekstbestand om te zetten in een ondertitelbestand.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Hoe zet je Nederlandse ondertiteling onder een film?

Hoe voeg je ondertitels toe aan een film? De meest makkelijke manier is het gebruik van het programma BsPlayer. Dit is een programma waarmee je films kunt afspelen (op dit punt te vergelijken met de Windows Media Player) maar het kan eveneens overweg met ondertitelbestanden die je van internet kunt downloaden. Hoe kan ik ondertiteling downloaden? Er zijn veel sites waar vandaan je ondertitels kunt downloaden, zoals www.opensubtitles.org. Op dit soort sites zoek je op de titel van de film of de serie en download je het gewenste resultaat. Zorg er wel voor dat de ondertitel precies dezelfde naam heeft als de naam van het videobestand dat je gedownload hebt.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet je live ondertiteling?

Instellingen voor Live ondertiteling wijzigen

  1. Open Instellingen. op je apparaat.
  2. Tik op Geluid. Live ondertiteling.
  3. Onder Instellingen kun je de volgende instellingen vinden of wijzigen: 'Live ondertiteling' aan- of uitzetten. Grof taalgebruik verbergen of weergeven.
Hoe Nederlandse ondertitels toevoegen? Ondertiteling maken
  1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Ondertiteling in het linkermenu.
  3. Klik op de video die je wilt bewerken.
  4. Klik op TAAL TOEVOEGEN en selecteer je taal.
  5. Klik op TOEVOEGEN onder Ondertiteling.

Vervolgens, hoe werkt teletekst 888?

1. Via Teletekst 888. Kijk je televisie zonder een box of speciale ontvanger van een zenderaanbieder, druk dan op de Teletekst-knop op de afstandsbediening van je tv en druk 3x 8 voor pagina 888. De ondertiteling verschijnt direct.

Door Tedder

Vergelijkbare artikelen

Hoe schrijf je onderwerpregel? :: Wat is de oorzaak van wazig zien?
Handige links